Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Επιστροφή στις νίκες.....


Ένα γενικά μέτριο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Σταυρούπολης μεταξύ του Παύλου Μελά και του Εθνικού Πυλαίας. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης κέρδισαν εύκολα με 2-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ζεστά για τους πράσινους καθώς μόλις στο 1' ο Γεροντίδης έβγαλε μπαλιά τρύπα για τον Σιαμπάνη, αυτός από θέση τετ-α-τετ πλασάρει και αποκρούει ο Αλβανούδης. Στο 3' ο Εθνικός έχασε μια ευκαιρία όταν βγήκε σέντρα από αριστερά μέσα στην περιοχή των πρασίνων και ο Κέφος μόνος έπιασε την κεφαλιά πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου Γ. Στο 24' ο Τσουκαλίδης Γ. (μικρός) εκτελεί πλάγιο μέσα στην περιοχή για Γεροντίδη και Καζάνα με τον τελευταίο να αφήνει την μπάλα να περάσει και να έρθει από πίσω ο Τσουκαλίδης Γ. με σουτ να ανοίξει το σκορ για τους πράσινους 1-0. Στο 28' μπαλιά του Γεροντίδη για τον Σιαμπάνη, αυτός μπαίνει στην περιοχή από πλάγια δεξιά, σουτάρει με την μπάλα να φεύγει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 32' εκτελεί φάουλ ο Τσουκαλίδης Γ. ο Αλβανούδης διώχνει με γροθιές, η μπάλα φτάνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Σιαμπάνη που σουτάρει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Το δεύτερο ημίχρονο μας πρόσφερε ακριβώς το ίδιο σκηνικό. Στο 63' σέντρα Γεροντίδη από δεξιά για τον αμαρκάριστο Καζάνα στο ύψος της μικρής περιοχής, κεφαλιά του τελευταίου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 64' παραλίγο να γίνει η ζημιά όταν έγινε μπροστινή μπαλιά για τον Κεσίδη, αυτός μπαίνει στην περιοχή πλασάρει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι άουτ. Στο 70' ο Τσιμόπουλος πιάνει το σουτ αποκρούει δύσκολα ο Αλβανούδης, η μπάλα φτάνει στον Καζάνα που πλασάρει πετυχαίνει γκολ αλλά ακυρώνεται ως off-side. Στο 73' σουτ από τον Φιλιππούλη έξω από την περιοχή αποκρούει εντυπωσιακά ο Παπαδόπουλος Γ. Στο 77' φοβερή μπαλιά του Τσουκαλίδη Γ. στην πλάτη της άμυνας για τον Γεροντίδη, αυτός από θέση τετ-α-τετ σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 79' ο Τσουκαλίδης Γ. εκτελεί φάουλ από δεξιά, κεφαλιά από τον Λυκίδη 2-0 για τους πράσινους. Στο 82' και πάλι φοβερή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Γεροντίδη, αυτός μπαίνει στην περιοχή, αλλάζει πόδι και πλασάρει με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Γενικά παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι με τους πράσινους να παίρνουν σχετικά εύκολα τους τρείς βαθμούς και να επιστρέφουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.


Η ενδεκάδα: Παπαδόπουλος Γ., Αμοιρίδης, Σαριπανίδης, Νικολαϊδης, Τσουκαλίδης Γ. (μικρός), Σιαμπάνης, Λυκίδης, Τσουκαλίδης Σ., Γεροντίδης, Τσουκαλίδης Γ., Καζάνας.
Η αποστολή: Καλαϊτζής, Μήτσας, Παπαδόπουλος Θ., Τσιμόπουλος, Μπάτζιος, Πλίκας, Δημητριάδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου