Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Αποκλειστικό: «Φτάνει. Έχω ανεχτεί πολλά»


 Αποκλειστική συνέντευξη στο era-goal παραχώρησε ο Νίκος Κριτόπουλος, για όλα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα της Α.Ε. Πολυδένδρου με τη Δόξα Αρετής http://era-goal.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3.html . Ο 17χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, σχολίασε το γεγονός και μίλησε εκ βαθέων, δείχνοντας έτσι τη θλίψη του για το γεγονός. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο era-goal:

Νίκο, θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι σήμερα; 
«Εγώ, σαν Νικολάκης, και για πρώτη φορά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου αλλά και σε ανθρώπους που με στήριξαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Όσο για τους ανθρώπους που προσπαθούν κάθε στιγμή να με μειώνουν και να με βρίζουν χωρίς να ενοχλώ κανέναν, και αυτούς θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, διότι ο καθένας δείχνει πραγματικά το επίπεδο του και την αξία σαν άνθρωπος.

Εγώ δεν πρόκειται να κρίνω κανέναν και ποτέ δε με ενδιέφερε κανείς, κοιτάω να πράττω αυτό που αγαπάω καλά όπου και να είμαι σε όποια ομάδα και να αγωνίζομαι για εμένα και τους δικούς μου ανθρώπους.

Καλά είναι αυτά που γίνονται, όπως το σημερινό, γιατί μέσα από αυτά μαθαίνω. Δε θα πέσω στο επίπεδο να βρίσω κανέναν. Εύχομαι να πετύχω αυτό που θέλω να κάνω και αυτοί που σήμερα χλευάζουν, μεθαύριο να πους έστω έναν καλό λόγο. Λυπάμαι για κάποιους ανθρώπους πραγματικά γιατί έχουν και κάποια ηλικία αλλά ακόμα δεν έχουν μάθει τρόπους»

Ποιος πιστεύεις ότι είναι υπαίτιος για όλα όσα συνέβησαν σήμερα ; 

«Είναι ένα συγκεκριμένο άτομο που δημιουργεί συνέχεια φασαρία, από την Αρετή. Ο Παύλος Προκοπίδης. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει και ξεσπάει σε εμένα. Λέει πολλά»

Πιστεύεις ότι η ομάδα της Δόξας και η διοίκηση αυτής φέρουν κάποια ευθύνη για ότι έγινε σήμερα ; 
«Η ομάδα όχι. Τα παιδιά τα ξέρω πολύ καλά και ίσα-ίσα με συμπαραστάθηκαν κιόλας στο παιχνίδι για αυτό που συνέβη».

«Τέλος, θέλω να κάνω ένα σχόλιο. Φτάνει. Έχω ανεχτεί πολλά»

3 σχόλια:

  1. Να φύγουν από τα γήπεδα, όλοι οι κομπλεξικοί παραγοντίσκοι που νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να μπαίνουν με τέτοιο τρόπο και να κάνουν ζημιά στα όνειρα και τις προσπάθειες των παιδιών.
    Ενοχλήθηκε ο "ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ!" και του τσαλακώθηκε η περηφάνια ως χωρικού, επειδή το παιδί πανηγύρισε το γκολ. Αν δηλαδή το έβαζε και έκανε τον δήθεν στεναχωρημένο θα ήταν καλύτερα; ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕ και ΑΥΤΟΝ και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ; ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    Ή μήπως θα έπρεπε το παιδί να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να το συνεχίσει μόνο αν πρώτα δηλώσει πλήρη υποταγή και προσκυνήσει τον "ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ!";

    ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΘΑΒΟΥΝ ΟΧΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ Η ΕΠΣΜ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανθρωποι οι οποιοι δεν αγαπουν πρωτα τον εαυτο τους πως γινεται να πουν καλη κουβεντα για τον οποιονδηποτε??ειναι πολλοι σαν τον νικολακη που απο καλα παιδια εγιναν "αλητες",χλευαστηκαν,ξεχαστηκαν και επεσαν θυματα των ψευτικων υποσχεσεων και της δηθεν αγαπης για την ομαδα,παραγοντων,της δοξας αρετης..διωξτε ολους οσους και καλα ασχοληθηκαν με την ομαδα τα δυο τελευταια χρονια ωστε να ξαναρθει η ηρεμια.διωξτε ολους αυτους που για την προσωπικη τους προβολη βρωμισαν την ομαδα και το χωριο.και επιτελους αφηστε καθε νικολακη να βαδισει στον δικο του δρομο,αφου και που τον κατηγορειτε στην ουσια μαζι του ασχολειστε και φυσικα ειναι υπερ του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή