Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι....



Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Βρασίδα Βρασνών και την Α.Ε. Αγ. Γεωργίου στο γήπεδο της Ασπροβάλτας.

Ο αγώνας γενικά χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη και τα δυνατά μαρκαρίσματα που είχαν ως αποτέλεσμα να γίνουν κάποια σκληρά φάουλ από τους παίκτες και των δύο ομάδων. Μέχρι ένα σημείο είναι και φυσιολογικό αφού ως γνωστόν στα μεταξύ μας παιχνίδια το πάθος περισσεύει. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας σήμερα δεν μπόρεσε να δείξει τις επιθετικές αρετές των προηγούμενων παιχνιδιών αφού αναλώθηκε σε σέντρες και βαθιές μπαλιές. Άλλωστε οι καλύτερες ευκαιρίες που είχαμε για να σκοράρουμε ήταν σχεδόν όλες από στημένες φάσεις. Από την άλλη η άμυνα μας τα πήγε πάρα πολύ καλά, με τον τερματοφύλακα μας Θάνο Θεοδωρούδη να είναι σε πολλές περιπτώσεις σωτήριος, ενώ για πρώτη φορά φέτος κρατήσαμε και το μηδέν στην άμυνα. 

Σίγουρα οι βλέψεις μας πριν τον αγώνα ήταν οι τρεις βαθμοί της νίκης αλλά με την εξέλιξη που είχε το ματς θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε ηττηθεί. Σε τόσο κλασικά ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί, οπότε οποιοδήποτε αποτέλεσμα, πλην της ήττας για συναισθηματικούς κυρίως λόγους, δεν μπορεί να θεωρηθεί καταστροφικό. 

Η ουσία είναι ότι ένας ακόμα βαθμός προστέθηκε στο σακούλι μας ενώ η ομάδα στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος παραμένει ακόμα αήττητη. Ακολουθεί διακοπή λόγω της εορτής της 28ης Οκτωβρίου και κατόπιν ντέρμπι κορυφής, αφού η ομάδα μας θα υποδεχτεί την Δράση Αρδαμερίου σε ένα παιχνίδι που θα καθορίσει κατά πολύ και τους στόχους μας στο φετινό πρωτάθλημα. 

Καλή ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές μας, καλή ανάρρωση στους αρκετούς τραυματίες μας και μαζική συμμετοχή στις προπονήσεις μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος!

Πηγή: vrasidasvrasnon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου