Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Σοκ με το θάνατο 18χρονου ποδοσφαιριστή

 Η άσφαλτος έχει πάρει πολλούς ανθρώπους από το μάταιο τούτο κόσμο και δη νεαρά παιδιά. Θύμα αυτήν τη φορά ήταν ένα παιδί που είχε όνειρα για το μέλλον, ελπίδες και στόχους, αλλά η αγάπη του για τις μηχανές του στέρησε τη ζωή.

Αναλυτικότερα, την τελευταία του πνοή άφησε ο μόλις 18 ετών παίχτης του Παύλου Μελά Γιώργος Σιφναίος, καθώς είχε ένα δυστύχημα με τη μοτοσυκλέτα του.  Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Σταυρούπολης και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή του νεαρού εκλιπόντος, ξέφυγε από τον έλεγχο του οδηγού της, προσέκρουσε σε τρία σταματημένα αυτοκίνητα και έπειτα μία άλλη μηχανή έπεσε επάνω του.  Ο 20χρονος οδηγός που συμμετείχε στο τροχαίο  συνελήφθη, ενώ παρόλο που το άτυχο παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο, εν τέλει υπέκυψε στα τραύμα του. Για το περιστατικό, διενεργείται έλεγχος από την Τροχαία. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην περιοχή της Πολίχνης.

Το era-goal εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου νεαρού. Καλό ταξίδι, Γιώργο. Η Γειτονιά των Αγγέλων, μεγαλώνει.  

Πηγή:  ΑΠΕ-ΜΠΕ, aopavlosmelas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου