Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Έπιασε κορυφή η Α.Ο.Μεσημβρίας



Ένα πολύ δυνατό και παράλληλα όμορφο από πλευράς θεάματος παιχνίδι διεξήχθη χθές στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας, με το γηπεδούχο Α.Ο. Μεσημβρίας να παίρνει μία σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Φοίνικα Πολίχνης. Τα "μωρά" του Ιορδάνη Χωλίδη, για ακόμη μία αγωνιστική κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο του Α.Ο.Μ. και η ομάδα να "αναρριχηθεί" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας τι θα κάνουν σήμερα οι συνδιεκδικητές της.

Το σκορ της χθεσινής συνάντησης άνοιξε στο 68ο λεπτο με ωραία προβολή μετά από σύγχυση μπροστά στην εστία του Φοίνικα ο Μάνος Αποστόλου, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 87' ο Στουκογιάννης διπλασίασε τα τέρματα του Α.Ο. Μεσημβρίας, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Φοίνικας κατάφερε να μειώσει σε 2-1, με τον Καϊσίδη.


Οι συνθέσεις:

Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ: (Ιορδάνης Χωλίδης) Καλίγκος, Κυρλής, Διαμαντής, Τάφα, Αποστόλου, Βουτσινός, Νικολούλης, Σαββαΐδης (90' Τράκας), Στόικοβ (63' Λουλουδόπουλος), Στουκογιάννης, Τσαμτζίδης (84' Τσαρτσάρης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ: (Παναγιώτης Φραντζανάς) Αναστασιάδης, Κλειτσιώτης, Ατματζίδης, Δαμιανίδης (16' Πρόφκας / 74' Κωβαίος), Δημητρίου, Αμανατίδης, Καμενίδης, Ανταβαλής, Καϊσίδης, Χατζησάββας, Ρόσι (69' Αναστασιάδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου