Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Εκτός γηπέδων ο Μύρτσος !



Εκτός γηπέδων για τους επόμενους τρεις μήνες, τίθεται ο Γιώργος Μύρτσος. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής, τιμωρήθηκε για τα όσα έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με τα Χελιδόνα, την προηγούμενη αγωνιστική. Μπορεί η τέως ομάδα του Μύρτσου να κέρδισε την αναμέτρηση, ωστόσο, η συμπλοκή μεταξύ αυτού, του προέδρου των Χελιδονιών, Μπράμο, και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, έφερε την ποινή στον έμπειρο προπονητή.

Παράλληλα, επίπληξη επιβλήθηκε στον εκπρόσωπο του ΜΑΣ Αγχιάλου, Βασίλη Φαρμάκη, ενώ επίσης, καλούνται σε έγγραφη απολογία στο διάστημα των τριών ημερών η Δάφνη Ακροποτάμου και ο Σταφυλίδης, εκπρόσωπος του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Μ.:

«Αποφάσεις και κλήσεις σε απολογία της ΕΠΣΜ

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή στέρησης του δικαιώματος να εισέρχεται στους αγωνιστικούς χώρους στον κ. Γ. Μύρτσο, προπονητή του Μαραθώνα επί τρεις (3) μήνες και η ποινή της επίπληξης στον κ. Βασ. Φαρμάκη, εκπρόσωπο του ΜΑΣ Αγχιάλου, ενώ καλούνται σε έγγραφη απολογία μέσα σε τρεις (3) ημέρες το σωματείο, Δάφνη Ακροποτάμου και ο Αδ. Σταφυλίδης, εκπρόσωπος της Δάφνης Ακροποτάμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου