Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Χρήστος Κερατίδης: «Πρέπει να βελτιωθούμε»



Για την ανάγκη βελτίωσης του Αχιλλέα Περαίας, σχετικά, με τη συγκομιδή βαθμών και τη νίκη απέναντι στη Μηχανιώνα, μίλησε ο αμυντικός του συλλόγου, Χρήστος Κερατίδης. Ο αρχηγός της ομάδος από την Ανατολική Θεσσαλονίκη, τοποθετήθηκε επί πολλών θεμάτων, στο επίσημο site του Αχιλλέα και τόνισε πως η νίκη με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, είναι επιτακτική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 24χρονος: «Παρά τις καλές μας εμφανίσεις στα προηγούμενα παιχνίδια, η βαθμολογική συγκομιδή δεν ήταν καλή και είμαστε ενήμεροι για αυτό. Γνωρίζουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας και πρέπει να βελτιωθούμε σαν ομάδα, ιδιαίτερα αμυντικά όπου δεχόμαστε εύκολα γκολ από επιπολαιότητα και έλλειψη συγκέντρωσης.

Κατά συνέπεια η νίκη στο παιχνίδι με τη Μηχανιώνα την οποία σεβόμαστε είναι μονόδρομος και η οποία αν επιτευχθεί θα βοηθήσει στην ανάκαμψη και την άνοδο της ψυχολογίας μας. Έχουμε ομοψυχία, διάθεση και όρεξη και θα παίξουμε για τη νίκη.

Εξάλλου στο παιχνίδι κυπέλλου πριν ένα μήνα στη Μηχανιώνα, αν και με 10 παίκτες παίξαμε στα ίσα το παιχνίδι δείχνοντας ότι μπορούμε. Οι συμπαίκτες μου γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, που θα δώσει μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας τους οποίους περιμένω να έρθουν για να μας ενισχύσουν όσο μπορούν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου