Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτα πράγματα στο Μεσαίο



Σκηνές απείρου κάλους έλαβαν χώρα στον αγώνα Αστραπή Μεσαίου-Νίκη Νεοχωρούδας, με πρωταγωνιστές, προπονητές, παίκτες, φιλάθλους και πρόεδρο.

Εκτενέστερα, συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ του προπονητή της Νίκης, Δημήτρη Νικολαΐδη, έναν άγνωστο άνδρα και τον πρόεδρο της Αστραπής, Άγγελο Βιλανάκη. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, μίλησε στο Μάκη Κιλιντάρη για το περιστατικό, λέγοντας πως, μετά το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης, ο πρόεδρος των γηπεδούχων, στράφηκε εναντίον του τερματοφύλακα της Αστραπής και έπειτα κινήθηκε προς το μέρος του ίδιου.

Καθώς το συμβάν λάμβανε χώρα, ένας υψηλόσωμος άνδρας, μπράβος του Βιλανάκη, σύμφωνα με τον κόσμο, πήγε προς το μέρος του Νικολαΐδη και τον γρονθοκόπησε. Παρόλα ταύτα, το γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Έλληνα προπονητή, ήταν πως στο γήπεδο βρισκόταν και άνθρωπος της Ε.Π.Σ.Μ., ο οποίος δε θέλησε να μιλήσει, καθώς, όπως είπε ο ίδιος, είναι από διπλανό χωριό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Νικολαΐδης:

«Μετά το τέλος του παιχνιδιού είδα τον προπονητή του Μεσαίου Άγγελο Βιλανάκη να φωνάζει τον τερματοφύλακας μας. Εκείνη τη στιγμή πήγα στο σημείο να ζητήσω τον λόγο, και ο κύριος Βιλανάκης μου μίλησε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Σαν να μην έφτανε αυτό, παράλληλα, μπήκε ένας άγνωστος άνθρωπος στο γήπεδο, ο οποίος μου είπαν ότι φέρετε να είναι μπράβος του Βιλανάκη και μου έδωσε μια μπουνιά στο πρόσωπο. Εγώ ανέβηκα τα σκαλιά από το γραφείο του διαιτητή και μετά από λίγα λεπτά ανέβηκε ο Σωκράτης Τσολακίδης μαζί με άλλα δέκα άτομα και με έπτυσαν εμένα και τους ποδοσφαιριστές μας. Στο γήπεδο ήταν άνθρωπος της Ε.Π.Σ.Μ. και όταν του είπα τι θα κάνει, αυτός είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι αφού είναι από διπλανό χωρίο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου