Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Αναλυτικά, ότι επρόκειτο να γίνει με τα μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική




Μέσω προκήρυξης που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Ε.Π.Ο. έκανε γνωστούς του κανονισμούς που θα ισχύουν στις αναμετρήσεις για την άνοδο στη Δ’ Εθνική. Η διαδικασία θα αρχίσει στις 13 Μαΐου και τελειώσει στις 30 Μαΐου.

  • Τα μπαράζ θα διεξαχθούν σε 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων και την άνοδο θα «πάρουν» οι πρώτοι σύλλογοι από κάθε ένα όμιλο.
  • Οι αγωνιστικές θα διεξαχθούν: η 1η αγωνιστική 13\5, η 2η αγωνιστική 16\5, η 3η αγωνιστική 20\5, η 4η αγωνιστική 23\5, η 5η αγωνιστική 27\5 και η 6η αγωνιστική στις 30\5.
  • Η κλήρωση των ομίλων θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο., που βρίσκονται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Γουδί, στις 18 Απριλίου και ώρα 12:00 μμ.
  • Σε όποια περίπτωση μη δήλωσης συμμετοχής στη Δ’ Εθνική της πρώτης\η και της δεύτερης ομάδας της τελικής κατάταξης των ομίλων μπαράζ, οι ομάδες που θα καταλάβουν την Τρίτη ή την τέταρτη θέση, δεν θα προβιβάζονται σε καμία περίπτωση στη Δ’ Εθνική.
Σύμφωνα με τα κριτήρια του Κ.Α.Π. σε περίπτωση που θα υπάρξει ισοβαθμία τότε θα ακολουθήσουν καινούργιοι αγώνες κατάταξης, που θα οριστούν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής, ποτ είναι και υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των μπαράζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου