Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ολυμπιακός Κυμίνων - Απόλλων Κ. Σχολαρίου την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 και ώρα 16.00 στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας Απ ευθείας μετάδοση από την ΕΤ 3



Ο Ολυμπιακός Κυμίνων, ομάδα Δ’ Εθνικής για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην ιστορία του (έτος ίδρυσης 1949) και τρίτη από την καθιέρωση του θεσμού και ο Απόλλων Κ. Σχολαρίου, ομάδα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας για πρώτη φορά στην ιστορία του (έτος ίδρυσης 1956) θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 και ώρα 16.00 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Την αναμέτρηση θα μεταδώσει απ’ ευθείας η ΕΤ 3 για 21η συνεχόμενη χρονιά.

Η ομάδα των Κυμίνων για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε το Μακεδονικό Λητής, ομάδα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας καθώς τον κέρδισε δύο φορές, εκτός έδρας στον α’ αγώνα με σκορ 0-2 και στο β’ (επαναληπτικό) στην έδρα του με σκορ 1-0.

Στις προηγούμενες συμμετοχές του στον τελικό είχε χάσει από τη Νίκη Διοικητηρίου με σκορ 2-0 την περίοδο 1983 – 84 και πέρυσι (περίοδος 2010 – 2011) από τον Οδυσσέα Κορδελιού στα πέναλτι με σκορ 4-3 (κανονικός αγώνας και παράταση 1-1).

Η ομάδα του Κ. Σχολαρίου για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε τον Οδυσσέα Κορδελιού, ομάδα Δ’ Εθνικής και περσινό κυπελλούχο της Ε.Π.Σ.Μ., , καθώς στον α’ αγώνα είχε κερδίσει στην έδρα του με σκορ 1-0 και απέσπασε υπερπολύτιμο ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) εκτός έδρας στο β’ (επαναληπτικό) αγώνα.

Γενική είσοδος στο στάδιο και τιμή εισιτηρίου 5,00 ευρώ. Οι εισπράξεις του αγώνα θα κατατεθούν στο Ταμείο Αρωγής Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Κωνσταντίνος Γαλάτσος, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς τον κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη και την κ. Σωτηρία Αμανατίδου και 4ο τον κ. Κωνσταντίνο Μηλιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου