Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Τέλος ο Κρουστάλλης από τον Βρασίδα Βρασνών, με νέο προπονητή στον πάγκο η ομάδα


Παρελθόν από τον πάγκο του Βρασίδα Βρασνών αποτελεί ο Θέμης Κρουστάλλης, μετά την απόφαση του Δ.Σ. που συνεδρίασε τη Δευτέρα (27\2). Το Δ.Σ. με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον Θέμη Κρουστάλλη.

Αντικαταστάτης του Θέμη Κρουστάλλη είναι ο Γρηγόρης Κουτούπας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας στις δεκαετίες του 1980 και 1990. Η πρώτη συνάντηση του τελευταίου με τους παίχτες της ομάδας θα γίνει την Τρίτη (28\2) στην απογευματινή προπόνηση στις 18:00 στο γήπεδο της Α.Ε. Αγίου Γεωργίου. Η ομάδα έβγαλε ανακοίνωση για την απομάκρυνση του προπονητή και για την πρόσληψη του νέου τεχνικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Δ.Σ. του Βρασίδα Βρασνών που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Θέμη Κρουστάλλη, τον οποίο και ευχαριστεί ολόψυχα για την προσφορά του, οφείλει το σεβασμό του προς το πρόσωπό του και για τα όσα έχει θυσιάσει προσωπικά όλο αυτό το διάστημα για την ομάδα, και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Νέος τεχνικός αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος και μεγάλη δόξα της ομάδας στις δεκαετίες του '80 και του '90, ο Γρηγόρης Κουτούπας. Του ευχόμαστε καλή τύχη στο δύσκολο έργο που καλείται να αναλάβει και προσδοκούμε στην στήριξη του από όλους μας. Η πρώτη επαφή των ποδοσφαιριστών με τον νέο προπονητή θα πραγματοποιηθεί αύριο κιόλας στην απογευματινή προπόνηση, στις 18:00 στο γήπεδο της Α.Ε. Αγ. Γεωργίου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου