Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

"Σφαλιάρα" για τον Αστέρα Ραιδεστού



Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Αστέρα Ραιδεστού από τα Μάλγαρα με 0-3. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα στην επίθεση χωρίς όμως να έχει καλή τελική κατάληξη η υπεροχή του. Στο 15' ο Οφθαλμίδης είχε δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας, μπλοκάρει ο Πειμανίδης.

Φάουλ στο παραθυράκι της εστίας των Μαλγάρων από το Μεγαλοοικονόμου και ο Πειμανίδης αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ. Το ασφυκτικό man to man των παικτών των φιλοξενουμένων, εκνεύρισε τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα και δεν μπόρεσαν να τελειώσουν θετικά τις προσπάθειες τους στο 1ο ημίχρονο.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε, καθώς ο Καλιπολίτης από τα 3 μέτρα χάνει με άδειο τέρμα το γκολ και στην επόμενη επίθεση ο Εθνικός προηγήθηκε μετά από λάθος της άμυνας του Αστέρα. Ο Λεμονάκης πέρασε στη θέση του Καλιπολίτη και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με συνεχής επιθέσεις, ο τερματοφύλακας των Μαλγάρων όμως είχε άλλη άποψη.

Κακή συνεννόηση της αμυντικής γραμμής του Αστέρα και ο Εθνικός διπλασιάζει τα τέρματα του. Ο Αστέρας έχασε κλασικές ευκαιρίες με Μεγαλοοικονόμου, Λεμονάκη, Φοινικόπουλο και ο Εθνικός πετυχαίνει το 0-3 σφραγίζοντας τη νίκη του. Δυο κόκκινες κάρτες μια για κάθε ομάδα έδειξε ο διαιτητής της συνάντησης.


Αρθρογράφος: Ιάκωβος Φλωρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου