Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Έχασε δικαίως ο Α.Σ. Νεάπολης



Το καλύτερο ξεκίνημα έκανε ο Α.Σ. Νεάπολης πετυχαίνοντας γκολ με τον Τσιγγερλιώτη στο 5' αλλά ο επόπτης είχε άλλη άποψη ακυρώνοντας ένα καθαρό γκολ. Ο Μελιτέας με απευθείας χτύπημα φάουλ του Αλέξη ανοίγει το σκορ στο 12'. Στο 19' κεφαλιά του Μαρουφίδη αποκρούεται σε κόρνερ. Στο 30' σουτ μέσα από την περιοχή μπλοκάρει ο Φωτόπουλος.

Το 2-0 είναι γεγονός σε αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ ο Αμπντουλάχι στο 33'. Χάνεται η μπάλα στην περιοχή του Μελιτέα αλλά το σουτ του Ορφανίδη κοντράρετε. Πολλή καλή απόκρουση από τον τερματοφύλακα του Μελιτέα στο 40' και στο 43' σουτ του Τσιγγερλιώτη αποκρούεται επί της γραμμής.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι στο 2ο ημίχρονο η Νεάπολη θα είχε το πάνω χέρι στον αγώνα, έγινε ακριβώς το αντίθετο. Ο Φωτόπουλος λέει όχι στο 51',60',75',80' με ισάριθμες αποκρούσεις .Οι αλλαγές που έγιναν από πλευράς Νεάπολης δε βοήθησαν καθόλου στην έκβαση του αγώνα και ο Μελιτέας πήρε μια δίκαιη και καθαρή νίκη. Στο 80' αποβλήθηκε ο Τριανταφυλίδης με 2η κίτρινη καρτ. Διακρίθηκαν από τη Νεάπολη οι Ασλανίδης, Τσιγγερλιώτης,Φωτόπουλος.

Αρθρογράφος: Ιάκωβος Φλωρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου