Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Στην κορυφή ο... Όλυμπος



 Πέρυσι είχε μια αγωνιστική και φυσικά βαθμολογική πτώση, καθώς υποβιβάστηκε στη Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.  Ο λόγος για τον Όλυμπο Δενδροποτάμου. Την εφετινή σαιζόν άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα. Τη φετινή σεζόν η ομάδα παρουσιάστηκε με καινούργιο πρόσωπο. Το ρόστερ, ο πρόεδρος και ο προπονητής αποτελούν τις κύριες αλλαγές, ώστε ο σύλλογος από τη Δυτική Θεσσαλονίκη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Εκτενέστερα, οι ποδοσφαιριστές του Ολύμπου, είναι νέοι ηλικιακά και σε συνδυασμό με δυο-τρεις παίκτες από παραστάσεις σε Α και Α1, δημιουργούν ένα δυναμικό και συνάμα αποτελεσματικό σύνολο.  Σε ότι αφορά τον πρόεδρο του σωματείου, πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει περάσει και από τον πάγκο του Ολύμπου. Ο Θεοδόσης Χασάπης, λοιπόν, ανέλαβε τον προεδρικό θώκο με σκοπό να επαναφέρει την ομάδα εκεί που ανήκει. Στις υψηλές κατηγορίες της Ένωσης και όχι μόνο. Τέλος, προπονητής του νέου αυτού εγχειρήματος είναι ο Χρήστος Καρβέλας. Ο Έλληνας τεχνικός έχει δύσκολο έργο καθώς το ρόστερ που έχει στα χέρια του είναι νέο, διότι είναι η πρώτη χρονιά που δουλεύουν όλοι μαζί.


Εν κατακλείδι, ο Όλυμπος Δενδροποτάμου μετράει ήδη 4 νίκες στις 4 πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου με 12 βαθμούς. Μπορεί μέχρι στιγμή ο Όλυμπος να μην έχει να αντιμετωπίσει κάποιον... Κίσσαβο, ωστόσο, θα πρέπει να αποδείξει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ότι είναι το φαβορί για την άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου