Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Νίκη στο 90' για την Α.Ε. Φιλύρου


Σημαντική ευκαιρία να κάνει την πρώτη της νίκη έχασε η Δόξα Αγ. Παύλου! Μάλιστα αν και προηγήθηκε στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας!

Η φιλοξενούμενη ομάδα της ΑΕ Φιλύρου στο πρώτο ημίχρονο έχασε σημαντικότατες ευκαιρίες ν’ ανοίξει το σκορ σε σουτ των Χατζηζήση (14’), Καρκαλέτση (15’-30’), Αθανασίου (29’), αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γκιοτλής πραγματοποίησε πολύ καλές αποκρούσεις και πραγματικά «κατέβασε τα ρολά»! 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51’ η Δόξα ευτύχησε να προηγηθεί. Μετά από μια ακόμη απόκρουση του τερματοφύλακά της, επιχείρησε γρήγορο δυνατό βολέ, έφθασε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, εκεί που αποδέκτης έγινε ο Καψάλης που μ’ ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόνο 5’, αφού ο Κουκούτσης στο 56’ με πάσα από πλάγια βρήκε τον Αθανασίου μόνο του στο σημείο του πέναλτι να σουτάρει δυνατά και να ισοφαρίζει σε 1-1 για το Φίλυρο. 

Στο 69’ είχαμε ακριβή επανάληψη της φάσης του γκολ της Δόξας με ανεπιτυχή όμως κατάληξη αυτή τη φορά. Ο Γκιοτλής δυνατό βολέ, αποδέκτης στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου ο Δημητριάδης Ε., το σουτ όμως που επιχείρησε προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Αμαλίδη και πέρασε άουτ! Καταπληκτική ευκαιρία για το νικητήριο γκολ έχασε ο Καρακαλίδης στο 87’ με σουτ εξ επαφής που πέρασε όμως κι αυτό άουτ. 

Σαν να μην έφθανε όμως αυτή η ατυχία - αστοχία για τα «καναρίνια» ήρθε στο 90’ η ανατροπή για τους φιλοξενούμενους . Φάουλ εκτέλεσε ο Καρκαλέτσης έξω από την μεγάλη περιοχή, απέκρουσε ο Γκιοτλής, αλλά ο Βασιλειάδης πήρε το «ριμπάουντ» και με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έγραψε το 1-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. 

Θα μπορούσε όμως και να μην ήταν, αν ο διαιτητής έδινε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στο 94’ σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή. Μάλιστα στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Δημητριάδης Ε.


ΔΟΞΑ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ - ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ 1-2 (0-0) 51’ Καψάλης - 56’ Αθανασίου, 90’ Βασιλειάδης 

ΔΟΚΑΡΙ : 69’ Δημητριάδης Ε. ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ : 94’ Δημητριάδης Ε.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Πιστικός Στράτος, Μποζατζίδης Αθανάσιος - Βουκουρεσλής Γιώργος 


ΔΟΞΑ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ (Καραμπάς Α): Γκιοτλής, Παλιγιάννης (63’ Καρακαλίδης), Μιχαλάκης (63’ Σιδηρόπουλος), Πλακίδας, Καρκαντζιάς, Λαζαρίδης, Κοτρότσος, Τετεδάκης, Βουδούρης, Δημητριάδης Ε., Καψάλης. 



ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ (Περατεινός Ι): Αμαλίδης, Σαρογλάκης, Γλυσίδης, Πραντσίδης (85’ Βασιλειάδης), Αλεξανδρίδης, Βέργος, Καρκαλέτσης (90’ Βελίογλου), Κοσμόγλου, Αθανασίου, Κουκούτσης, Χατζηζήσης (88’ Παπαγιαννόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου