Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η ατυχία στέρησε τη νίκη από τη Δόξα

Ισόπαλη 0-0, αναδείχτηκε η Δόξα Πενταλόφου με τον Θεσπρωτό, αφού είδε την μπάλα να χτυπάει δύο φορές στο δοκάρι. Σε ένα παιχνίδι που οι δυνατές μονομαχίες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό, καθώς αμφότερες έπαιξαν για τη νίκη.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε δύο δοκάρια, το πρώτο στο 38ο λεπτό από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βακουφάρη και στο 43ο λεπτό με τον ίδιο παίκτη, μετά από κεφαλιά, μέσα από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 86ο λεπτό, έπειτα από το λάθος του τερματοφύλακα του Θεσπρωτού, Πάντου, δεν κατάφερε ο Δαλκίδης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, ΣΕΙΖΗΣ, ΣΑΡΑΜΟΥΡΛΗΣ, ΔΑΛΚΙΔΗΣ, ΣΑΠΑΝΗΣ, SKENDO, ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ (70΄ΤΟΥΣΙΑΣ), ΤΑΙΡΗΣ, ΒΑΚΟΥΦΑΡΗΣ (75΄ ΧΑΛΑΖΙΑΣ), ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ, ΦΛΑΡΟΥΝΤΖΟΣ.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: ΠΑΝΤΟΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΜΠΑΡΚΑΣ, ΜΗΤΣΕΛΟΣ(65΄ΜΩΚΟΣ), ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ, ΜΗΝΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ Α.(87΄ΚΑΤΣΕΛΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ Σ.(60΄ΒΛΑΧΟΣ), ΝΤΟΚΟΣ, ΣΙΑΝΗΣ, ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ.


Παράλληλα, η Δόξα Πενταλόφου, προχώρησε σε μία μεταγραφική κίνησε, καθώς απέκτησε, λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, τον εικοσάχρονο μέσο, Γκρίλλια Χρήστο, ο οποίος αγωνιζόταν την περυσινή χρονιά. Στον Πανηλειακό.



Πηγή: http://doxapentalofoumas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου