Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Κάθε αρ(Χ)ή και δύσκολη....



Ανάλυση παιχνιδιού απο το Βρασίδα Βρασνών: 

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα μας αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με αντίπαλο την ομάδα της Α.Ε. Κορώνειας παρουσιάζοντας σε γενικές γραμμές πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που μας αφήνει αισιόδοξους ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη, αρκεί βέβαια οι ποδοσφαιριστές μας να συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και τους ποδοσφαιριστές μας κυρίαρχους στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε προηγηθεί από το 3ο κιόλας λεπτό αλλά το κανονικό γκολ που πέτυχε δεν μέτρησε ποτέ, αφού ο διαιτητής με γυρισμένη πλάτη προς το τέρμα προτίμησε να διακόψει το παιχνίδι για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή που είχε τραυματιστεί ένα λεπτό πριν στο κέντρο του γηπέδου και ενώ η μπάλα παιζόταν στην αντίπαλη περιοχή. Το πρωτοφανές αυτό γεγονός δεν πτόησε την ομάδα μας και δέκα λεπτά αργότερα ευτύχησε να προηγηθεί με σκόρερ τον Χαλκιά μετά από έξοχη ομαδική προσπάθεια. Μετά το γκολ η ομάδα μας μάλλον επαναπαύτηκε με αποτέλεσμα να δεχτεί από το 25ο έως το 30ο λεπτό δύο γκολ που την έφεραν πίσω στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά η μπάλα απλά δεν έμπαινε. Τρεις κλασικές ευκαιρίες σε διάστημα 5 λέπτών και αλλεπάλληλα κόρνερ δεν στάθηκαν ικανά να μας οδηγήσουν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου από την ίδια αφετηρία.

Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας μπήκε νωθρά με τους παίκτες να δείχνουν κουρασμένοι, μη μπορώντας να κρατήσουν την κατοχή της μπάλας. Το ότι σε αυτό το κακό διάστημα του παιχνιδιού μας δεν δεχτήκαμε τέρμα ήταν καταλυτικής σημασίας για την συνέχεια του αγώνα. Μια εκτέλεση κόρνερ απο τον Ντίνο Κυπαρίσση στο πρώτο δοκάρι βρήκε το νέο απόκτημα της ομάδας μας Νίκο Κουρτίδη σε καίρια θέση, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια και αναπτέρωσε το ηθικό των συμπαικτών του. Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες για να πάρουν την νίκη, με την ομάδα μας μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο να αγωνίζεται και με παίκτη παραπάνω μετά από αυστηρή αποβολή αντίπαλου ποδοσφαιριστη, αλλά το τελικό σφύριγμα βρήκε, δίκαια θα λέγαμε, τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όπως είχαμε πει και μετά τον αγώνα κυπέλλου ο χρόνος πλέον είναι σύμμαχος μας και η ομάδα μας μόνο καλύτερη μπορεί να γίνεται. Με αντίπαλο μια πάρα πολύ καλή ομάδα οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Αυτό που χρειάζεται είναι συμμετοχή στις προπονήσεις της ομάδας και διατήρηση του καλού κλίματος στην ομάδα. Η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών ήταν άψογη σε όλους τους τομείς και αυτό ως διοίκηση μας ικανοποιεί περισσότερο και από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Βρασίδας είναι οικογένεια και μόνο ως οικογένεια πρέπει και μπορεί να συνεχίσει.

Τέλος να ευχαριστήσουμε για πολλοστή φορά τον κόσμο που μας τιμά με την παρουσία του στο γήπεδο. Αυτό που συμβαίνει στα εντός έδρας παιχνίδια μας είναι μοναδικό. Κατάμεστες κερκίδες, ζεστή ατμόσφαιρα και στήριξη στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Αυτή την προσπάθεια πρέπει να την διαφυλάξουμε όλοι ως κόρη οφθαλμού γιατί τιμάει το χωριό μας και μας ξεχωρίζει από τις άλλες ομάδες ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Η συνέχεια την επόμενη εβδομάδα και πάλι εντός έδρας, με αντίπαλο την Δάφνη Ευαγγελισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου