Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο Δ.Σ. για τον Απόλλωνα Ζαγκλιβερίου



Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Ζαγκλιβερίου μέσω της επίσης ιστοσελίδας της. Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, έκανε λόγο για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Κυργιάννη Χαράλαμπο, ενώ επιπλέον ανακοινώθηκε και ο προπονητής της ομάδος Στέλιος Ποντίκης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Νέα διοίκηση και με Στέλιο Ποντίκη το Ζαγκλιβέρι. Ισχυρή διοίκηση απέκτησε ο Απόλλων Ζαγκλιβερίου και ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου με μοναδικό βέβαια στόχο την επιστροφή της ομάδας εκεί που της ανήκει.Η σύνθεση του Δ.Σ. είναι η εξής:

Κυργιάννης Χαράλαμπος (Πρόεδρος) 
Γκατζουμπάρος Χρήστος (Αντιπρόεδρος Α') 
Σερασίδης Θεόφιλος (Αντιπρόεδρος Β') 
Λιόλιος Δημήτριος (Γενικός Γραμματέας) 
Χατζηελευθερίου Γεώργιος (Ταμίας) 
Καραγιάννης Τάσος (Μέλος - Γενικός Αρχηγός) 
Αδριανίδης Γεώργιος (Μέλος - Τεχνικός Διευθυντής) 
Μεταξάς Άγγελος (Μέλος) 
Μποζατζίδης Παναγιώτης (Μέλος) 

Το νέο Δ.Σ. έχει ορίζοντα τουλάχιστον πενταετίας και ο στόχος είναι να ξαναγίνει ο Α.Σ. Απόλλων Ζαγκλιβερίου πρωταγωνιστής σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αποφεύγοντας παράλληλα τα λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ' Ερασιτεχνική κατηγορία. 

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Στέλιο Ποντίκη (παλαιότερα ΑΕΑ και Ηρακλή Αμπελοκήπων), για να αναλάβει τον ρόλο του προπονητή - παίκτη σε αυτό το νέο ξεκίνημα και θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω την περασμένη ανεπιτυχή χρονιά Με εκτίμηση, Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Σ. Απόλλων Ζαγκλιβερίου, Γιώργος Χατζηελευθερίου – Ταμίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου