Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση ευχαριστίας της Θύελλας Στανού



Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύελλα Στανού, αναφορικά με την παραχώρηση του γηπέδου από την ομάδα του Μ.Α.Σ. Μελισσουργού, όπως επίσης και τις διευκολύνσεις που παρείχαν ο σύλλογος και οι Πρόεδρος και Τοπικό Συμβούλιο του Μελισσουργού, 

Εκτενέστερα η ανακοίνωση: 

«Η Θύελλα Στανού ευχαριστεί. Το Δ.Σ. της «ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΤΑΝΟΥ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους της ομάδας του «Μ.Α.Σ. Μελισσουργού» καθώς και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου του Μελισσουργού για την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου και τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας μας. Η φιλοξενία τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και δείχνει ότι ο μόνος δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν οι μικρές τοπικές μας κοινωνίες, για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν, είναι αυτός της συνεργασίας και της αλληλεγγύης».


1 σχόλιο:

  1. Στο γήπεδο Στανού πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής χλοοτάπητα , αποδυτηρίων και λοιπών βοηθητικών χώρων.
    Η ομάδα έκανε την προετοιμασία της εξ' ολοκλήρου στο γήπεδο του Μελισσουργού.
    Ως έδρα όμως των επίσημων αγώνων έχει δηλωθεί το γήπεδο Νεοχωρίου καθώς ο Μελισσουργός ανήκει στον νομό Θεσσαλονίκης και είναι αδύνατον να φιλοξενεί αγώνες της ΕΠΣ Χαλκιδικής.
    Τέλος ,οι προπονήσεις από εδώ και πέρα θα μοιράζονται , και θα γίνονται και στα δύο γήπεδα (Νεοχωρίου- Μελλισουργού)ώστε οι ποδοσφαιριστές της Θύελλα Στανού να εξοικειωθούν και με το γήπεδο που θα αγωνίζονται για τους «εντός έδρας» αγώνες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή