Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ήττα με 1-0 και αποκλεισμός....!!!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :


"Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στο χθεσινό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την Δράση Αρδαμερίου, αφού ηττήθηκε με σκορ 1 - 0 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Το αποτέλεσμα μόνο θλίψη και απογοήτευση δεν μπορεί αποφέρει στις τάξεις μας αφού ο σκοπός της συμμετοχής μας στο θεσμό ήταν άλλος εκ των προτέρων. Είναι κρίμα βέβαια για τα παιδιά μας  που αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες και που σίγουρα για λόγους γοήτρου και εγωισμού θα ήθελαν την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Από τους ποδοσφαιριστές μας στο χθεσινό αγώνα δεν έχουμε κανένα παράπονο όσον αφορά θέματα διάθεσης, προσπάθειας και κυρίως συμπεριφοράς. Είχαν αγωνιστική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και πρακτικές αδυναμίες που κάνουν την διαφορά. Η ομάδα μας είναι σαφώς ανέτοιμη και σε αγωνιστική και σε φυσική κατάσταση, με μόλις μια βδομάδα προετοιμασίας και ένα φιλικό παιχνίδι. Η αντίπαλος ομάδα υπερτερούσε σε αυτό τον τομέα, ο οποίος και έκρινε, το τελικό αποτέλεσμα. Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των ποδοσφαιριστών μας και η εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα μας Γιώργου Λαζαρούδη, ο οποίος παραδίδει μαθήματα αφοσίωσης στην ομάδα και αγωνιστικής διάθεσης στα νέα παιδιά, μας κράτησαν ζωντανούς στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την δίκαιη πρόκριση τους.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια τους αλλά κυρίως για την συμπεριφορά τους. Οι παραινέσεις της διοίκησης και του προπονητή μας μετά το φιλικό αγώνα φαίνεται ότι πιάσανε τόπο και ελπίζουμε να υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Η νίκη δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο για την διοίκηση αλλά η σωστή συμπεριφορά και ο σεβασμός είναι. 

Η χθεσινή εμφάνιση αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Όταν θα επέλθει η επιθυμητή φυσική κατάσταση, βελτιωθεί η ομάδα σε θέματα τακτικής και ενσωματωθούν στην ομάδας όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είστε σίγουροι ότι η φετινή χρονιά θα μας αφήσει πολλά χαμόγελα.


Η αληθινή προετοιμασία του Βρασίδα για την έναρξη του πρωταθλήματος τώρα ξεκινάει.....  "
                                                                                                                                                                                     Πηγή: http://www.vrasidasvrasnon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου