Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Αποκλειστικό: Από την Αναγέννηση Επανομής, στη Λαμία ο Παπαστεργίου

Στην Κεντρική Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ομάδα της Λαμίας (Γ’ Εθνική), θα αγωνίζεται από τη νέα σαιζόν ο Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο πρώην παίκτης της Αναγέννησης Επανομής, η οποία την περυσινή περίοδο αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική ενώ φέτος στην Ε.Π.Σ.Μ., συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδος και από εφέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Λαμίας.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, αγωνίζεται καις ως αμυντικός χαφ αλλά και σε όλη τη δεξιά πλευρά, ήταν προσωπική επιλογή του προπονητή του συλλόγου, Περικλή Αμανατίδη. Ο Έλληνας αμυντικός, είχε και άλλες προτάσεις από άλλα σωματεία αλλά εν τέλει αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λαμίας.

Ο Παπαστεργίου, αυτήν τη δεδομένη χρονική στιγμή εκτίει τη στρατιωτική του θητεία στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ωστόσο εξασφάλισε δεκαπενθήμερη άδεια, ώστε να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Εν κατακλείδι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λαμίας, του οποίου οι απολαβές του θα ανέρχονται τα 10.000 ευρώ, αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο το σύλλογο, στην προσπάθεια που θα κάνει στη Γ’ Εθνική.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου