Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. των Νέων Οδυσσέα Κορδελιού



Σύμφωνα με επιστολή που εξέδωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Νέων Οδυσσέα Κορδελιού, Περικλείδης  Γεώργιος, που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδος στο Facebook, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως επίσης και ο πρόεδρος του, παραιτήθηκαν από τα αξιώματά τους.
Επιπροσθέτως, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου αφήνει αιχμές πως ανάμεσα στους παράγοντες υπήρχε διχόνοια, ενώ επιπλέον κατακρίνει τις επιλογές του προέδρου του Οδυσσέα, Στέφανου Βογιατζή. 

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής: 

«Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων που έλαβαν χώρα στα διοικητικά θέματα του Οδυσσέα Κορδελιού, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε δυσάρεστες αποφάσεις
Οι τελευταίες κρίσεις και οι κακοί χειρισμοί του προέδρου Στέφανου Βογιατζή, καθώς και των ακολούθων του, αποτέλεσαν την αιτία να υπάρξει διχόνοια ανάμεσα στην οικογένεια του Οδυσσέα, κρίνεται συνεπώς για λόγους αξιοπρέπειας απέναντι στον κόσμο του Κορδελιού, αναγκαία η παραίτηση όλων των μελών της διοίκησης που απαρτίζουν τους Νέους Οδυσσέα Κορδελιού. 
Τέλος, όσον αναφορά στο μέλλον του Οδυσσέα Κορδελιού καθιστούμαι αποκλεισιτκά υπέυθυνο των εξελίξεων το Στέφανο Βογιατζή. Με τιμή, Ο πρόεδρος, τα μέλη Δ.Σ. Περικλέιδης Γεώργιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου