Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Αποκλειστικό: Από τους Κανονιέρηδες, πρωταθλητής στον Άρη και πλέον το νέο αστέρι του Π.Ο. Μουδιανιών

Στην απόκτηση του 18χρονου Αλέξανδρου Πασχαλίδη προχώρησε ο Π.Ο. Μουδανιών, κάνοντας την έκπληξη στο μεταγραφικό παζάρι.

Εκτενέστερα, η ομάδα από τη Χαλκιδική απέκτησε τον ταλαντούχο εξτρέμ από την Κ20 του Άρη, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με την Κ17 των κιτρίνων την περίοδο 2011-2012. Μετέπειτα, μεταπήδησε στην Κ20 του συλλόγου όπου έγραψε και εκεί κάποιες συμμετοχές.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα των Κανονιέρηδων του Φώτη Μούντα, γνωστή για τις ακαδημίες της και τους ταλαντούχους παίχτες που βγάζει. Κατά την παραμονή του στην ομάδα από τη Δυτική Θεσσαλονίκη, ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός όπως επίσης και η Α.Ε.Κ., αλλά εν τέλει δεν ευδοκίμησε η παραχώρηση του στο τριφύλλι, καθώς οι σχολικές του υποχρεώσεις ήταν ένα εμπόδιο.

Ο Πασχαλίδης , ωστόσο, δεν πτοήθηκε δούλεψε σκληρά ερωτεύθηκε την μπάλα και τότε ήρθε η πρόταση από τον Άρη, την οποία και αποδέχτηκε.

Εν κατακλείδι, ο νεαρός άσσος έχει όλο το μέλλον μπροστά του ώστε να διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου, αρκεί να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου