Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

«Σήμερα ένιωσα τη μεγαλύτερη πικρά και απογοήτευση ως Πρόεδρος της Δόξας Αρετής»

Κατάθεση ψυχής έκανε μέσω Facebook, ο πρόεδρος της Δόξας Αρετής Γιώργος Προκοπίδης. Αιτία αυτής της κίνησης στάθηκε ένα γεγονός που προκάλεσε θλίψη στον ίδιο, στο σημερινό αγώνα με την Α.Ε. Πολυδένδρου.

Εκτενέστερα, και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 5-1 ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων το οποίο εκτέλεσε ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδος (έχει και καταγωγή από την Αρετή), ο Νίκος Κριτόπουλος. Ο 17χρονος άσσος πανηγύρισε το τέρμα που σκόραρε, με αποτέλεσμα οι συγγενείς του ποδοσφαιριστή να προβούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς με τους φιλάθλους της Αρετής να αντιδρούν σε έντονο βαθμό, όμως, ευτυχώς, τα χειρότερα αποσοβίστηκαν, καθώς έδρασαν κάποιοι πιο ψύχραιμοι. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δόξας, αυτή η εικόνα των οπαδών να λογομαχούν με τους συγγενείς του Κριτόπουλου, δηλαδή Αρετιανοί εναντίον Αρετιανών, ήταν μία ήττα για το ίδιο το χωριό.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα:

«Σήμερα ένιωσα την μεγαλύτερη πικρά και απογοήτευση ως Πρόεδρος της Δόξας Αρετής, του μικρότερου αριθμητικά χωριού της Α Κατηγόριας, όχι για αγωνιστική ήττα, που είναι μέσα στα πλαίσια του πρωταθλήματος, αλλά για την ψυχική ήττα ως άνθρωπος από την Αρετή.
Είναι άδικο για τον χωρίο μας, για το τόσο μικρό χωριό μας, που κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και είναι εκεί που είναι και δεν έχει την υποστήριξη που πρέπει να έχει .
Είναι μεγάλη απογοήτευση μέσα σε ένα ξένο χωριό συγχωριανοί μου να έχουν φραστικά επεισόδια για καταστάσεις που έγιναν πριν από καιρό και δεν έχουν καμία ουσία την παρούσα στιγμή που ομάδα που ήταν τόσο κοντά σε ένα μεγάλο όνειρο την άνοδο.
Δυστυχώς για έμενα πίστεψα στο όνειρο αυτό και νόμιζα ότι όλοι ήταν κοντά μου έκανα τραγικό λάθος.
Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο μέλλον η αποτυχία μας είναι δεδομένη όχι αγωνιστικά αλλά ως Συλλόγου.
Θα τελειώσει η αγωνιστική περίοδος και η νέα διοίκηση ελπίζω να κάνει αυτό που δεν κατάφερα να κάνω εγώ εδώ και δύο χρόνια ως Πρόεδρος της ομάδος και πολλά χρονιά πριν ως Δημοτικός Σύμβουλος να ενώσω το χωριό μας .
Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας για την μάχη που έδωσαν άσχετα με το αποτέλεσμα, είναι ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.

Προκοπίδης Γιώργος
Πρόεδρος Δ.Σ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου