Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Γνωστές μεθοδεύσεις


Κύριε Κιλιντάρη αρχίσατε πάλι τις γνωστές μεθοδεύσεις!!!!! Καλέσατε έναν πεινασμένο Γιάγκας (θέλει να λέγεται δημοσιογράφος-του πέταξαν ως συνήθως ένα κομμάτι ψωμί, να θίξει εμένα) και είπε άκουσον-άκουσον «ότι έχασε το παιχνίδι ο Διακάκης γιατί δεν έβαλε τερματοφύλακα το Μουτρουπίδη και είχε τον πιτσιρικά τέρμα», το Μουτρουπίδη τον έφερα εγώ στην ομάδα χωρίς χρήματα πριν 4 εβδομάδες, ρώτησέ τον αν ήταν έτοιμος να παίξει και για ποιον ήρθε στην ομάδα. 

Επίσης να διευκρινίσετε όταν λέτε ότι είμαι ιδιόρρυθμος τι εννοείται; Ότι δεν είμαι οσφυοκάμτης; Ότι δεν παρακάλεσα κανέναν; Ότι ξεσκεπάζω τα γνωστά κυκλώματα που έχουν διαλύσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκης; Παρακαλώ να το διευκρινίσετε στην επόμενη εκπομπή σας.

Ο Ζαρογιάννης ανήκει στο τεχνικό επιτελείο του Παύλου Μελά (προπονητής τερματοφυλάκων) εάν είχε τη στοιχειώδη ευαισθησία, ως παρατηρητής αγώνων που έχει ορισθεί από την Ε.Π.Σ.Μ., θα έπρεπε να ζητήσει εξαίρεση από το Β Όμιλο της Α Κατηγορίας (όμιλο που αγωνίζεται ο Παύλος Μελάς) αντ’ αυτού έχει έρθει ως παρατηρητής στον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός Τερψιθέας-Μαλακοπή για το κύπελλο και τώρα ορίσθηκε στον αγώνα Ολυμπιακός Τερψιθέας- Ακρίτες Συκεών… πόσο αντικειμενικός μπορεί να είναι για τις δύο ομάδες;;;

Όσο θα υπάρχουν παράγοντες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκης, που δήθεν υπηρετούν το άθλημα, αλλά για δικά τους συμφέροντα και μόνο νοιάζονται, δε θα υπάρξει φως στο τούνελ… Σ’ αυτήν την κατηγορία των παραγόντων είναι και ο Χ. Εμμανουηλίδης από τις Συκιές…. Την Κυριακή πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών στον αγώνα Ολυμπιακού Τερψιθέας- Ακρίτες στο ημίχρονο του αγώνα (πώς του επετράπη η είσοδος; τον πρώτο γύρο τα ίδια, αλλά και προηγούμενα χρόνια που παίξαμε μέσα στις Συκιές, την ίδια συμπεριφορά ο εν λόγω κύριος)

Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής Πιστικός άλλαξε πρόσωπο και έπαιζε απροκάλυπτα υπέρ των Ακριτών, αποκορύφωμα το μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Τερψιθέας (μαρτυρία και ουδετέρων)… δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω την ήττα της ομάδος μου… χωρίς ευκαιρία του αντιπάλου και εμείς καταφέραμε να χάσουμε…. Όμως φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό ποιες ομάδες θέλουν να προωθήσουν… κάθε Κυριακή οι ομάδες που παίζουν αντίπαλες με τον Παύλο Μελά και Ακρίτες διαμαρτύρονται!!!! Τυχαίο; Δε νομίζω!!!!
Ας μη διαμαρτύρονται, όταν αυτά τα κάνει ο Ολυμπιακός Πειραιώς, την ίδια πρακτική, ακολουθούν και αυτοί. Δεν αρκεί να είσαι δυνατός πρέπει και να το αποδεικνύεις χωρίς τη βοήθεια των διαιτητών!!!! Έτσι δεν είναι Αλέκο Τικιοζόγλου

Εδώ έχει το ματς του Ολυμπιακού Τερψιθέας στο 41:44
http://www.youtube.com/watch?v=YE5HvQ2G7hQ&list=UUYN_Jq9JyllCufer2FZwGuw
Μόνο που είπε ότι πήρε ο παίκτης μας την μπάλα με το χέρι αυτό δείχνει πόσο ένοχος είναι!!!! Διαιτητής Πειστικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου