Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Αγωνίστηκαν όλοι μαζί για να προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας


Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώθηκε στα γήπεδα PLANET FC προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρούχα, χρήματα και άλλη βοήθεια για να δοθούν σε συνανθρώπους μας και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Με σύνθημα "αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για τον συνάνθρωπό μας, μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε", οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έδειξαν ακόμη μία φορά τα ανθρώπινο πρόσωπό τους και ανέδειξαν τον κοινωνικό χαρακτήρα του αθλήματος.


Η μικτή βετεράνων της ΕΠΣ Μακεδονίας αντιμετώπισε τη μικτή βετεράνων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης οι οποίοι αγωνίστηκαν τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο και η φιλική αναμέτρηση τελείωσε με σκορ ισόπαλο 7-7.

Για τη μικτή ΕΠΣΜ σκόραραν οι: Τσορακλίδης (3), Κασλής (2), Νασιόπουλος και Ζαπρόπουλος.

Από την αντίπαλη ομάδα σκόραραν οι: Γιαννόπουλος (3), Κ. Κάκογλου (2), Φ. Κάκογλου και Κορμαρής.

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΜ: Καλιγάς, Βογιατζόγλου, Γκόλιας, Βένος, Ηλ. Σαπάνης, Ι. Ζαπρόπουλος, Σακελλαρίδης, Κεχαγιάς, Τσορακλίδης, Νασιόπουλος, Κασλής.

ΜΙΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Αθανασιάδης): Δροσινάκης, Γραβάνης, Ντόλος, Μαυρίδης, Τάτσης, Σκόνδρας, Κ. Κάκογλου, .Φ. Κάκογλου, Κορμαρής, Χάγκαν, Φεστερίδης.

Ακόμη έπαιξαν οι: Ηπειρώτης, Στεφανίδης, Πλάλας, Παπακαρνέζης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Γιώργος Λυσσαρίδης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Παναγιώτης Γιουρούκαλης, Βασίλης Προυσαλίδης, Χάρης Παπαπαναγιώτου, Κώστας Παζαρλόγλου, Χρήστος Κελπέκης, Αθανασιάδης και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου