Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ενισχύθηκε η Θύελλα Περιστερώνας


Η ομάδα της Θύελλας Περιστερώνας επιστρέφει ξανά στα γήπεδα της Ε.Π.Σ.Μ. με σκοπό να φτάσει εκεί που ήταν δηλαδή στην Α1.
Όμως, για να μπορέσει να γίνει μία ομάδα ανταγωνιστική πρέπει να ενισχυθεί με καλούς ποδοσφαιριστές και αξιόλογο τεχνικό τιμ. Το μεράκι και η… καψούρα για την ομάδα δε φτάνουν μόνο, χρειάζονται και έμπειροι και συνάμα πιτσιρικάδες ώστε να γίνει ένα μείγμα αυτών.

Έτσι λοιπόν, η Θύελλα Περιστερώνας απέκτησε τον Άγγελο Καραϊσαρίδη από τη Φλόγα Λαγκαδικιών, οι Ανδρέας Τζάτζος, Κλεάνθης Λαλούτσος, Αρίστος Λαουτίδης, Σάκης Μεταξένης και Κώστας Πολύμερος από το Μέγα Αλέξανδρο Νέας Απολλωνίας. Επίσης «πήρε» το Στέλιο Αλσαξήντ από τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου, τους Βασίλη Κουζούδη και Αλέξη Φωρόπουλο από το Π.Ο. Μαλακοπής, το Γιώργο Αρβανίτη από τον Εθνικό Πυλαίας. Επιπλέον, την ομάδα στήριξαν και οι παλιές «καραβάνες» της ομάδας όπως ο Θωμάς Δέλκος και Χρήστος Καραϊσαρίδης , ενώ επέστρεψαν στην ενεργό δράση οι Ιορδάνης Καραϊσαρίδης, Αποστόλης Κυμάτης (αμυντικοί) και Γιώργος Παναγιωτίδης Καρέκα (επιθετικός).

Εξίσου σημαντική προσθήκη ήταν αυτή του Στέλιου Πεχλιβανίδη από την Ένωση Συκεών, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Ε.Π.Σ.Μ. με θητεία σε Π.Ο. Μαλακοπής, Διόσκουροι, Ελλήσποντος Κριθιάς κλπ. Επίσης, στην ομάδα εισχώρησε ο Ζερβάς από τη Βιστωνίδα ενώ, ο σύλλογος έχεις στις τάξεις και παιδιά που υπογράφουν για πρώτη φορά δελτίο.

Όμως, η βόμβα που έσκασε ήταν αυτή του Ευθύμη Παντελίδη, ο οποίος έχει αγωνιστεί στις μικρές ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και στη μεγάλη ομάδα, ενώ επίσης αγωνίστηκε σε Κέρκυρα και Πολύκαστρο . Επιπλέον, ο Έλληνας παίχτης θα εκτελεί και χρέη προπονητή.

Το σωματείο, έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την άνοδο, κάτι που δε φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός καθώς με τους ποδοσφαιριστές που στελεχώθηκε, σίγουρα είναι ένα από τα φαβορί στο Δ’ όμιλο.

Η Θύελλα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έδωσε και δύο φιλικά στα οποία στο ένα ηττήθηκε με 2-1 από τον Αισχύλο Θεσσαλονίκης και στο άλλο ήρθε ισόπαλη με τον Άνω Σταυρό. Η ομάδα, έχει και κύπελλο την προσεχή Κυριακή εναντίον της Αστραπής Νικομηδινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου