Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – Α.Ε.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2 – 2 ( 4 – 2 στα πέναλτι).



ΚΥΡΙΑΚΗ 9/9/2012 11:00 π.μ.

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ.Μ. Α’ φάση


Η κληρωτίδα έφερε πολύ νωρίς την πρώτη φετινή συνάντηση των δύο πιο ιστορικών ομάδων των Αμπελοκήπων. Ο τυπικά γηπεδούχος Αστέρας με απουσίες λόγω τραυματισμών κατέβασε μια ομάδα κυρίως με παίκτες 16, 17 και 18 ετών. Οι φιλοξενούμενοι πιστοί στην ετήσια συνήθεια τους να αγοράζουν παίκτες κοντά στα 30 είχαν σαφώς μια πιο έμπειρη ομάδα.

Η ζέστη αφόρητη, ο κόσμος πολύς και τα πιτσιρίκια του Αστέρα και της Α.Ε.Α. να κάνουν κερκίδα ζωντανεύοντας θύμησες από αγώνες άλλων εποχών. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Αστέρα που προηγήθηκε περίπου στο 20’ με ωραία προβολή. Στο 35’ αποβλήθηκε δίκαια αμυντικός της Α.Ε.Α. αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να ισοφαρίσει στο 42’ σε 1 – 1. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με λίγες φάσεις και χωρίς τέρματα. Στην παράταση η Α.Ε.Α. ήταν καλύτερη προηγήθηκε στο 95’ με 2 – 1 με μακρινό σουτ και αμέσως οι παίκτες της άρχισαν να κάνουν καθυστέρηση από το 96’ με συνέπεια μέχρι το 110’ να δεχθούν 3 κίτρινες κάρτες για καθυστέρηση. Στο 111’ μετά από ένα εγκληματικό φάουλ παίκτη της Α.Ε.Α. μένουν με 9 παίκτες. Ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσει ο Αστέρας όπως έγινε στο 113’ ενώ στην συνέχεια ο Αστέρας έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι παίζοντας με 2 παίκτες παραπάνω. Τελικά αφού ο Αστέρας δεν πήρε όπως εδικαιούτο στην παράταση την πρόκριση την πήρε στα πέναλτι αφού κέρδισε με 4 - 2.

Χαρακτηριστικό ήτανε ότι με την λήξη της κανονικής διάρκειας αποχώρησαν οι περισσότεροι «ουδέτεροι» άγνωστο γιατί. Η μόνη δικαιολογία η μεγάλη ζέστη που επικρατούσε το μεσημέρι της Κυριακής στους Αμπελόκηπους. Ενθαρρυντικό ήταν ότι τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο.


ΠΟΥΚΕΒΙΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου