Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο Αραμπατζίδης πρόεδρος στην Ηλιούπολη







Πρόεδρος στο σύλλογο της Ηλιούπολης αναλαμβάνει ο Μπάμπης Αραμπατζίδης, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος και στην πρώην Α.Ε. Ποντίων και νυν Ηρακλής. Η ομάδα κατέθεσε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου στην Ε.Π.Σ.Μ. και πλέον η ομάδα κάνει μία νέα αρχή και έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

11 σχόλια:

  1. ο κ. αραμπατζιδης δεν εχει λεφτα να πληρωσει τους υπαλληλους του στην waterland και τους χρωσταει. που θα βρει λεφτα για την ηλιουπολη????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ante re karagiozi apo edo.o antropos ine kibaris se ola tou kai xouvardas megalos...petamene...xipolite.tha peis esi gia MPAMPH ..NA PLENIS TO STOMA SOU ME KEZAP PROTA!

      Διαγραφή
  2. giati poios pairnei omades gia riksei fragka?gia allous logous tιs agorazoun.poso mallon tis erasitexnikes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BRAVO .ΤΟ ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο χρειαζεται ανθρωπους σαν τον ΜΠΑΜΠΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΙΔΗ , καλα γνωστης του ποδοσφαιρου με σοβαροτητα ,ηθος και αγαπη για τα νεα παιδια. ολα τα αλλα σχολια ειναι για μην υπαρξει εξυγιανση στο αμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sovaros epixirimatias,me magalo background.hlioupoli ekane diana me tin symetoxi tou sta dikoiitika..anodos ine sigouri tora.Forca hlioupoli!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. megale babi arxonta !!!! skistous olous..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μπάμπης έχει αποδειξει την αξία του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πολύ πριν γεννηθούν κάποια τσουτσεκακια που βγάλανε γλώσσα και μιλάνε για τον Άρχοντα Αραμπατζιδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ουτε μπαμπας σου να ηταν αυτός ο μπαμπης δεν θα τον υπερασπιζοσουν ετσι εσυ ο ενας που εκανες ολα τα σχολια.εχω φιλαρακια που δουλευαν εκει και φετος και περσυ και τα ξερω πολυ καλα τα πραγματα απο μεσα.απο το οτι ξευτιλιζονται και απολυονται υπαλληλοι για ενα ρεντμπουλ ως και για ακρωτηριασμενα δαχτυλα σε σαπιες και τρυπιες τσουληθρες.ομως δεν θελω να πω περισσοτερα γιατι ισως να τα δεις και σε πορταλ γνωστου δημοσιογραφου σε λιγο καιρο μαζι με αλλα.εσυ τι του εισαι επ' ευκαιρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΙΝΤΟΜΑ.ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΑΙ!!!!!!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΙ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή