Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ένσταση για προσβολή του πρωταθλήματος από τον Απόλλων Αρναίας


«Φωτιά» στο πρωτάθλημα αποφάσισε να βάλει η ομάδα του Απόλλων Αρναίας, μετά την ένσταση που κατέθεσε για την προσβολή του πρωταθλήματος του 20υ ομίλου της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας. Εάν, δικαιωθεί ο σύλλογος από τη Χαλκιδική τότε θα υπάρξει αλλαγή στη βαθμολογία και ανατροπή όλου του σκηνικού. Το σωματείο από την Αρναία, κατέθεσε μέσω των δικηγόρων της την ένσταση επικαλούμενοι τη μη τήρηση των σωστών διαδικασιών απέναντι σε όλες τις ομάδες.

Ο γενικός γραμματέας του Απόλλωνα, αναλύει το λόγο που οδήγησε την ομάδα να προβεί στην προαναφερθείσα πράξη.

“Δεν είχαμε σωστή αντιμετώπιση οι ομάδες ως προς τη στάση της ΕΠΟ στο θέμα του Ηρακλή. Αυτό που ζητούμε εμείς πλέον με την ένσταση είναι είτε να δοθούν οι τρεις βαθμοί σε όλες τις ομάδες, οι οποίες έπαιξαν με τον Ηρακλή στον α' γύρο, είτε ν' αφαιρεθούν από όλες τις ομάδες”.

Στην περίπτωση που ο Απόλλωνας καταφέρει και «κερδίσει» την ένσταση τότε, από όλες τις ομάδες θα τις αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, με αποτέλεσμα ο Εθνικός Αγιονερίου πάει στους 39 βαθμούς, ο Κιλκισιακός θα παραμείνει στους 42 βαθμούς, ο Ολυμπιακός Κυμίνων στους 39 βαθμούς και ο Απόλλων θα μείνει στους 40. Αυτό σημαίνει, πως η ομάδα από το Κιλκίς θα είναι 7η, ο Απόλλωνας 8ος, ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ.Μ. 9ος και ο Εθνικός 10ος

Παρακάτω θα δείτε τους αγώνες στους οποίους συμμετείχε ο Ηρακλής:

1η αγωνιστική
Καλλικράτεια-Ηρακλής 0-0
2η αγωνιστική
Ηρακλής-Εθνικός Αγ. 0-3
3η αγωνιστική
Ολυμπιακός Κ.-Ηρακλής 1-1
4η αγωνιστική
Ηρακλής-Αχιλλέας 0-2
5η αγωνιστική
Διγενής-Ηρακλής 3-0 α.α.
6η αγωνιστική
Ρεπό
7η αγωνιστική
Ηρακλής-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2-1
8η αγωνιστική
Κιλκισιακός-Ηρακλής 0-0

1 σχόλιο:

  1. Απο Αθήνα διερευσε ότι την ένσταση την κερδίζει η Αρναία και γυρίζει στο τοπικό το Αγιονέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή