Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Βαγγέλης Γραμμένος:«Τα κριτήρια πρέπει να είναι οικονομικά».



Συνέντευξη στο «Αθλητικό Μετρόπολις», έδωσε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Μ., Βαγγέλης Γραμμένος. Το «αφεντικό» της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, μίλησε για την Ε.Π.Ο., για τις αδειοδοτήσεις και πολλά ακόμη σημαντικά πράγματα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Στο ερώτημα για νέα τα κριτήρια που πρέπει να ισχύουν: «Σήμερα θα πρέπει η Super Leauge να βγάλει μια απόφαση και να έρθουν στο συμβούλιο της Ε.Π.Ο. για να αποφασίσουμε. Τα κριτήρια θα πρέπει να είναι μόνο οικονομικά. Το έθεσα και ως θέμα αυτό. Δεν αντέχει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μόνο έτσι θα έχουμε μια ταχύτητα στο πρωτάθλημα. Τα κριτήρια θα πρέπει να αλλάξουν».

Στην ερώτηση για την αλλαγή του κανονισμού στο θέμα των αδειοδετήσεων: «Το πρώτο ζήτημα που τέθηκε ήταν για το θέμα των αδειοδοτήσεων. Όλα αυτά είναι παλινωδίες. Πέρυσι με τον Ηρακλή όλοι ήταν αγκυλωμένοι από την απόφαση της ομοσπονδίας. Φέτος λένε για πρόστιμο. Ή θα πάρουμε μια απόφαση όλοι μαζί ή αλλιώς τίποτα. Αυτό το σύστημα δεν μπορεί να δώσει λύση στη βιωσιμότητα των Π.Α.Ε. Πέρυσι η Α.Ε.Κ. παρουσίασε οικονομικές απαιτήσεις κατά την αδειοδότηση από την οικογένεια Ψωμιάδη. Πίστευαν ότι θα τα πάρει. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Δεν μπορούν να αντέξουν σε αυτές τις αδειοδοτήσεις οι ομάδες της πατρίδας μας. Δε γίνεται».

Τέλος, στο ερώτημα για την ταύτιση απόψεων με το Γιάννη Κόντη, όσο έχε ινα κάνει με την επιβολή προστίμου: : «Φέτος είναι μια μεταβατική περίοδος. Συμφωνώ με τις θέσεις του κ. Κόντη για το πρόστιμο. Δεν είμαι απλά θετικός με αυτό, το έθεσα κιόλας. Μόνο με απόφαση της Λίγκας θα μπορέσει όμως να δράσει η Ε.Π.Ο., γιατί αυτή είναι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου