Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο Διγενής Λακκώματος εναντίον του Άρη


Την απόφαση να προσφύγει στην ΕΕΑ για την υπόθεση των ωφελουμένων από την ομάδα του Άρη για τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, πήρε η ομάδα του Διγενή μετά τη μη καταβολή των χρημάτων που πρέπει να δώσουν οι «κίτρινοι».

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Σκόδρας, που ήταν πρόεδρος στον Άρη είχε αρνηθεί να καταβάλει στο Διγενή τα χρήματα από τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό, αν και τώρα αρνείται ότι είχε υπογραφεί κάτι τέτοιο.

Η ομάδα από τη Χαλκιδική, κατέθεσε αίτηση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Άρη που έχει να κάνει με το πόσο των 500.000 ευρώ , το οποίο εκδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο, εναντίον του Άρη και υπέρ του Διγενή.

Η ομάδα του Άρη έχει δώσει 150.000 ευρώ που ήταν προσωρινά εκτελεσμένα, ενώ εκκρεμεί η αίτηση αναστολής που έχει καταθέσει ο σύλλογος του Άρη στον Άρειο Πάγο. Το Σεπτέμβρη του 2011, το εφετείο δικαίωσε το Διγενή και του επιδίκασε τα μισά από τα υπόλοιπα 350.000 ευρώ του αρχικού κεφαλαίου (συν τους τόκους), τα οποία ζητάει ο Διγενής μέσω της κατάπτωσης της εγγυητικής που έχει καταθέσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη συμμετοχή της, στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Οι διοικούντες των «κιτρίνων» συνομιλούνε με τους ανθρώπους του Διγενή ώστε να λύσουν το ζήτημα που απασχολεί τις δύο ομάδες εδώ και πολύ καιρό. Ο Άρης, θέλει να καταβάλει το ποσό σε δόσεις αφού χωρίς την εγγυητική επιστολή, δημιουργείται πρόβλημα με την αδειοδότηση του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου