Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Το αφεντικό της Χαλκιδικής ο Διγενής



Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Διγενής Λακκώματος κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο ενάντια στην ομάδα του Απόλλωνα Αρναίας. Η ομάδα από το Λάκκωμα με ανατροπή στο σκορ, καθώς έχανε με 1-0 από το 35’ λεπτό με το γκολ Δημητρακόπουλου μετά από ατομική προσπάθεια και με εύστοχο πλασέ έστειλε την μπάλα στο «πλεκτό», κέρδισε τη φιναλίστ του τελικού.

Όμως, λίγο πριν ο διαιτητής του αγώνα σφυρίξει τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 45΄, ο Δούμας «έγραψε» το 1-1 και μας προϊδέασε για ένα συναρπαστικό δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Διγενής μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έκανε ευκαιρίες, ώσπου φτάσαμε στο 65΄ με το Γεωργιάδη να γράφει το 1-2 και να «στέλνει» τους οπαδούς του Διγενή στα ουράνια. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν και πάλι ο Δούμας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το Διγενή στο βάθρο του νικητή.




Η ομάδα του Διγενή Λακκώματος με πρωτεργάτη το Στέφανο Μπορμπόκη σήκωσε για πρώτη φορά στην ιστορία του το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, και έστειλε την ομάδα του Απόλλωνα στο καναβάτσο. Ο σύλλογος του Πέτρου Σαμαρά «γεύτηκε» τη χαρά μιας κατάκτησης ενός τροπαίου, στον περσινό τελικό όπου και κατέκτησε την κούπα.



Συνθέσεις αμάδων :


ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ :(Στέφανος Μπορμπόκης): Μπούρκας, Τσιώνας, Γεωργιάδης, Κατσόγλου, Μπουλούμπασης, Γερομανώλης, Στασινόπουλος (88’ Κανακάρης), Τσερκέζης, Γκατζογιάννης (89’ Σαρβανίδης), Δούμας, Χρυσοχοϊδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ : (Πέτρος Σαμαράς)Αθανασιάδης, Τζημητρέας, Καρμοίρης, Στόικος, Τζιότζιος, Μαυρίδης, Παλασίδης (70’ Τσιαντάρης), Τσιντογιάννης, Κιάτος (60’ Βερνής), Δημητρακόπουλος, Γιατσιάτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου