Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Υπερψηφίστηκε το Μνημόνιο


Οι περισσότεροι βουλευτές τήρησαν τις εντολές των αρχηγών τους και ψήφισαν το Μνημόνιο 2, ώστε η Ελλάδα να αποφύγει την χρεοκοπία. Αυτό σημαίνει καινούργια μέτρα, αύξηση Φ.Π.Α., μείωση μισθών, συντάξεων, επικουρικών, αλλά οι τσέπες των πλουσίων συνεχώς γεμίζουν. Ο λαός θα κάνει θυσίες, ο λαός θα πεινάσει, ο λαός θα πρέπει να κάνει υπομονή, ενώ στον αντίποδα οι βουλευτές θα μένουν στην Εκάλη, Πανόραμα και Κολονάκι με μισθούς που θα ξεπερνούν τα 3.000 ευρώ.



Τα σημερινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στις μεγάλης πόλεις, σίγουρα δεν ενεπλάκησαν παρακρατικοί ασφαλίτες, αντιεξουσιαστές και Κουμουνιστές, συμμετείχαν και απλοί άνθρωποι που δεν αντέχουν αυτήν τη θηλιά στο λαιμό και στην κατάρρευση των ονείρων που είχαν γι αυτούς και τα παιδιά τους. Στην αντίπερα όχθη, οι αστυνομικοί υπάκουσαν στις εντολές των ανωτέρων και έριξαν χημικά και κροτίδες κρότου λάμψεις. Στη σημερινή μέρα, έπρεπε να κατεβάσουν τις ασπίδες και να διαδηλώσουν δίπλα στο λαό, διότι κι αυτή θα παίρνουν 400 ευρώ για 12 ώρες, προσπαθώντας να προστατέψουν τους πολίτες, επιτυχημένα ή μη.


Επειδή είμαι σίγουρος πως κουραστήκατε να ακούτε τη λέξη υπομονή, πλέον αυτή εξαντλήθηκε. Η δική μου γενιά πρέπει να σηκωθεί από τον υπολογιστή και το PlayStation και να κατέβουν στις πλατείες. Όταν θα το καταλάβουμε θα είναι είδη αργά. Η λύση δεν είναι η φυγή στο εξωτερικό πρέπει να κάτσουμε εδώ και να προσπαθήσουμε να γυρίσουμε το τροχό. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου