Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Δ' Εθνικής.


Ο Απόλλων Αρναίας απέσπασε ακόμα τρεις βαθμούς αυτή τη φορά από την Νέα Καλλικράτεια. Η ομάδα του Στέλιου Δανδή αγωνίστηκε με 5 μικρούς αλλά και με δύο παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν πρώτη φορά βασικοί. Επιπλέον, το γκολ της νίκης σημείωσε ο νεοαποκτηθείς Κόγιας και η ομάδα της Χαλκιδικής έδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ένας από τους πιο υπολογίσιμους αντίπαλους.

Ο Καμπανιακός, κερδισε τον Εθνικό Σοχού με γκολ που σημείωσε ο πολύπειρος Γιάννης Καμπουρίδης λίγο πριν την λήξη του ματς και έδωσε την νίκη στην ομάδα του. Ωστόσο η ομάδα της Χαλάστρας για άλλη μια φορά έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα.. Ο Καμπανιακός αποτελείται κυρίως από νέους παίκτες και σίγουρα στο μέλλον θα δούμε παίκτες από την φετινή ομάδα του Καμπανιακού και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο Αχιλλέας Τριανδρίας έχει σταματήσει πλέον να μας εκπλήσσει.. Η νίκες του είναι πια αναμενόμενες, όπως εκείνη που σημείωσε το Σάββατο 21/1 εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών. Η ομάδα του Στέλιου Τσαντίνη φιγουράρει στην 2η θέση και βρίσκεται σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή. 

Ο Διγενης Λακκώματος δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη κόντρα στον αξιόμαχο Ολυμπιακό Κυμίνων ο οποίος διαμαρτύρεται έντονα για τις αποφάσεις του διαιτητή. Ο Διγενής εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς, όμως μην ξεχνάμε πως ο Οδυσσέας Κορδελιού ακολουθεί με 24 βαθμούς και αγώνα λιγότερο.

Για το τέλος άφησα το παιχνίδι του Οδυσσέα Κορδελιού με την Δόξα Πενταλόφου όπου παρόλο που η Δόξα Πενταλόφου είναι μια ομάδα που δεν αφήνει κανένα ματς να πάει χαμένο και παλεύει κάθε φορά έστω και την ισοπαλία, ο Οδυσσέας πήρε έυκολα την νίκη με 2-0.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου