Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Θα δούμε έκπληξη στον 2ο όμιλο...;


Αγωνιστική δραστηριότητα έχουμε ξανά αύριο στον 2ο όμιλο της Δ' Εθνικής. Αναγκαστικό ρεπό έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Κυμίνων καθώς ήταν προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Μακεδονικό. Από κει και πέρα όμως, οι υπόλοιπες ομάδες θα αγωνιστούν κανονικά. 

Ο Οδυσσέας Κορδελιού υποδέχεται τον ..ανεβασμένο Αχιλλέα Τριανδρίας ο οποίος έχει νέα παιδιά με ενθουσιασμό και ίσως σε αυτό το παιχνίδι να δούμε την πρώτη έκπληξη της αγωνιστικής. Ωστόσο κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φαντάζει ουτοπικό καθώς ο Οδυσσέας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο παίρνει τους βαθμούς που χρειάζεται.

Η Νέα Καλλικράτεια υποδέχεται τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου ο οποίος έχει προβλήματα και άσχημα αποτελέσματα ενώ η ομάδα της Χαλκιδικής έχει αποδειχθεί μαχητική έως τώρα και υπολογίσιμη. 

Τον Εθνικό Σοχού υποδέχεται ο Κιλκισιακός όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Παναγιώτη Ζιάκα. Βέβαια και ο Εθνικός Σοχού, όντας τελευταίος στη βαθμολογία δεν έχει άλλη επιλογή. Ωστόσο από την μέχρι τώρα πορεία των δύο ομάδων όλα δείχνουν πως τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο Κιλκισιακός όμως, η ομάδα του Σοχού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση την περασμένη Κυριακή με την Αρναία και σε αυτό το παιχνίδι όλα είναι πιθανά.

Θα καταφέρει να πάρει το διπλό ο Διγενής Λακκώματος στη Χαλάστρα; Παίκτες και προπονητής αποτελούν το βασικό κλειδί της επιτυχίας του Διγενή όμως ο Καμπανιακός έως τώρα έχει δείξει πως δεν θα αφήσει κανένα παιχνίδι χωρίς να τα δώσει όλα. Οι παίκτες του Γιάννη Τσάρτσαλη, οι περισσότεροι νέοι αλλά και ταλαντούχοι θα παλέψουν έτσι ώστε να κάνουν την έκπληξη και να σταματήσουν το σερί του Διγενή. 

Ματς για γερά νεύρα αναμένεται να είναι και το Απόλλων Αρναίας - Δόξα Χέρσου καθώς οι δύο ομάδες είναι εξίσου καλές παρόλο που τα αποτελέσματα της Δόξας δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το τρίποντο με την ομάδα του Χέρσου να είναι αυτή που καίγεται περισσότερο για τους βαθμούς αλλά και ο Απόλλωνας δεν θέλει να χάσει αυτήν την 3η θέση που κατέχει στο βαθμολογικό πίνακα.

Κλείνουμε με το ματς της Δόξας Πενταλόφου, όπου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών. Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη έχει αποδείξει ότι μέσα στην έδρα της δύσκολα θα πάρει αντίπαλη ομάδα αποτέλεσμα. Επιπλέον η οικογενειακή ατμόσφαιρα αλλά και τα καλά αποτελέσματα έως τώρα της ομάδος σε συνδυασμό με το υλικό, όπως όλα δείχνουν θα της δώσουν ακόμα ένα τρίποντο.

Είδωμεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου