Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Υποψήφιος στην Ε.Π.Ο. ο Ψωμιάδης


Την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας γνωστοποίησε ο Διονύσης Ψωμιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους. Ακόμη μίλησε για την μήνυση που του είχε κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης( πρόεδρος Ο.Σ.Φ.Π.) για δηλώσεις που είχε κάνει ο πρώτος. Εν συνεχεία, έριξε τους τόνους και συνέχισε την συνέντευξη τύπου.
Συνέχισε λέγοντας: «Κάνουμε τρομερή δουλειά στην τοπική Ενωση αλλά δεν βγαίνει προς τα έξω. Η Ομοσπονδία δεν βοηθάει και η μίνι επανάσταση που έκανε δεν πέτυχε.

Είμαστε όλες οι Ενώσεις υποχείρια των οργάνων που έχουν θεσπιστεί και που αποφασίζουν κατά το δοκούν.
Θέλουν να επιβάλλουν την άποψή τους στον τρόπο διοίκησης του ποδοσφαίρου ακόμα και σε επί μέρους ενώσεις.
Το ποδόσφαιρο πλέον παίζεται στα γραφεία. Η ΕΠΟ έχει δρομολογήσει έναν αγώνα εξυγίανσης στο ποδόσφαιρο αλλά με τις επιτροπές να παίζουν τον δικό τους ρόλο. Με όλα όσα συμβαίνουν σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αναμιχθώ στις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ και να διεκδικήσω στην προεδρία της.

Το σκέφτομαι γιατί έχω την διάθεση να κάνω την δική μου επανάσταση και να προσφέρω ό,τι μπορώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει ένας αφελληνισμός στο ποδόσφαιρό μας και η ΕΠΟ δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να ασχολείται με τα στημένα στα οποία όμως δεν μπορεί να δώσει λύση. Η ΕΠΟ σήμερα δίνει την εντύπωση πως είναι απροσάρμοστη και ανίκανη. Ο πρόεδρός της δεν ξέρει ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Ο ίδιος ακούγεται στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί για τις υποθέσεις των στημένων και το ύφος του δεν συνάδει με τον ρόλο, την σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια ενός προέδρου της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου