Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Διακάκης ανήκει στο δυναμικό του era-goal


Ο Διακάκης Εμμανουήλ ανήκει από σήμερα και επίσημα στο δυναμικό του era-goal.blogspot.com. Θα μας παρουσιάζει τα πράγματα στην Ε.Π.Σ.Μ. έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει. Ο Εμμανουήλ Διακάκης κάνει ποδαρικό στο blog μας με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. Σήμερα μας γράφει για το κύκλωμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

15 χρόνια ψάχνω την άκρη του νήματος… για το πώς λειτουργεί το κύκλωμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκης κύριε Κιλιντάρη, δεν θα μου πεις εσύ… ότι γλείφω για να βρω ομάδα!!!!!!! Αν έγλειφα και ήμουν οσφυοκάμπτης αυτήν την στιγμή θα ήμουν στα <<γωνιακά μαγαζιά>> που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα….. προπονητής που είχε χρόνια να δουλέψει ανέλαβε μία τέτοια ομάδα Α1!!!! Που είναι λοιπόν η αξιοκρατία!!!!! Αφιερωμένο και στους <<συνάδελφού σου>>: Σαμαρά, Γεωργιάδη Στάθη, Κεστελίδη, Μήτρακα!!!!!


2 σχόλια:

  1. pes ta manolh ...kanenas san esena...as er8oun na doun to kalokairi poioi podosfairistes A e8nikhs se empisteuontai gia na tou proponiseis kai 8a katalavoun oi axrhstoi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Διακάκης είναι άνθρωπος που τα λέει έξω από τα δόντια, όπως είναι χωρίς να φοβάται τις συνέπειες... Γι' αυτό και τον "πολεμάνε" όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή