Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Χάος, αξιοκρατία, διαιτητές λαμόγια


Κατακεραυνώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο για άλλη μια φορά ο Εμμανουήλ Διακακής.



Με αποκαλούν τρελό, κάποιοι εκεί στους Αμπελόκηπους!!!!!! Γιατί λένε, τα γράφει στο διαδίκτυο; Ας μου υποδείξουν αυτοί, που να τα πω!!!!! Οι εφημερίδες δικές στους, οι δημοσιογράφοι δικοί τους!!!!! Αν η αλήθεια είναι τρέλα, τότε ναι!!!! Είμαι τρελός!!!!! Καταλαβαίνω, Θέλουν να πληρωθούν από το αφεντικό τους γι αυτό τα λένε, όμως ο νόμος της σιωπής, μας έφερε στον πάτο της κοινωνίας!!!!!





20 χρόνια προπονητής και 15 ποδοσφαιριστής, ξέρω τις σκοπιμότητες εξυπηρετεί ο καθένας από αυτούς ότι πασχίζουν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!! Εδώ έφτασε ο Χωλίδης και ο Δουσδαμπάνης να κάνουν τον προπονητή!!!!! Ο Δουσδαμπάνης δεν έχει ούτε δίπλωμα και ισχυρίζεται δεξιά και αριστερά ότι δεν θα έχει πρόβλημα να καθήσει στον πάγκο Α1 ομάδας του Αγίου Αθανασίου γιατί έχει κολλητό του τον πρόεδρο της Ένωσης κύριο Γραμμένο!!!!! Δεν ξέρω γιατί τον προμοτάρει ο Ιορδάνης Κεστελίδης, γράφει στην εφημερίδα: ο ικανότατος τεχνικός και ό, τι άλλο του κατέβει!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!! Κάπως έτσι στηρίχθηκαν και κάποιοι άλλοι που κάνουν <καριέρα> στο άμοιρο το ελληνικό ποδόσφαιρο!!!! Οσφυκάμπτες, γυμνοσάλιαγκες και άλλα είδους ερπετά για να εξυπηρετήσουν το εκάστοτε σύστημα!!!!!





Ο διαιτητής Μαστάκας (διαιτητής- τρόπος του λέγειν), αν κάποιος δεν του είναι αρεστός γράφει μυθεύματα στο φύλλο αγώνος (ακόμη και όταν είναι υπόπτης) για να τον τιμωρήσουν!!!! Είναι ο άνθρωπος που πίνει σχεδόν κάθε μέρα καφέ με το φιλαράκι του τον γλείφτη Ιορδάνη Χωλίδη!!!!! Στη συνέχεια διαιτητεύει αγώνες του Χωλίδη με <αντικειμενικότητα> !!!!!! Να τον χαίρεστε!!!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου