Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκαλύψεις Διακάκη (1)


Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο Μανώλης Διακάκης. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως το αποκαλεί δέχεται υποδείξεις από άρχοντες της πολιτείας, προέδρους ενώσεων, δημοσιογράφους, μάνατζερ, διαιτητές με κάθε λογής αξιώματα. Ακόμη συνεχίζει λέγοντας πως προσλαμβάνουν και απορρίπτουν όποιους θέλουν αυτοί  σύμφωνα με εντολές από άνωθεν. Βέβαια όλα αυτά γίνονται για να εξυπηρετηθούν  σκοπιμότητες, που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό.


Σε νέα ανάρτησή του συνεχίζει να τραντάζει τα νερά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που όλοι αγαπάμε και λατρεύουμε, καθώς αποκαλύπτει πως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν πελατειακές σχέσεις, κομματικές προσλήψεις και εξυπηρετήσεις διαιτητών, ποδοσφαιριστών, προπονητών, άρχοντες της πολιτείας και δημοσιογράφοι.

Εξίσου σημαντικό, είναι ένα ερώτημα που θέτει ο κ. Διακάκης είναι πως είναι δυνατόν εν μέσω οικονομικής κρίσης, στις πρόσφατες εκλογές, αρκετές ομάδες πήραν 3.000 ευρώ για να ψηφίσουν την ανάλογη παράταξη; Που βρέθηκαν  αυτά τα χρήματα και από ποιον; Τι συμφέροντα υπάρχουν; Μιλάμε για ποδόσφαιρο ή κάτι άλλο; Σημαντικά ερωτήματα που θέτει ο κ. Διακάκης που ίσως ποτέ να μην δοθεί απάντηση.

Εν μέσο όλων αυτών των αποκαλύψεων, ο Διακάκης έδειξε και την αγάπη του στην προπονητική. Ο Μανώλης Διακάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες των Κανονιέρηδων τονίζοντας το σύστημα της ομάδος ως καλοκουρδισμένη μηχανή με σωστό προγραμματισμό και σωστή δουλεία μπορείς να βγάλεις ταλαντούχα παιδιά.

*Στις επόμενες μέρες ν’ αναμένεται νέες αποκαλύψεις που θα συζητηθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου