Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η δράση αρχίζει στην Α1


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος, στην αρχή ανέφερε: «Μίλησα με τη διευθύντρια του Παναγιώτη Μπιτσαξή. Με τον ίδιο δεν μπόρεσα να έχω κάποια συνάντηση. Ίσως αυτό γίνει την Τρίτη». Ο Διονύσης Ψωμιάδης, από την πλευρά του, είπε: «Μίλησα με τον ιδιαίτερό του και μου είπε δεν υπάρχουν χρήματα. Δε θα πάρετε τις επιχορηγήσεις. Ήταν κατηγορηματικός. Δε χρειάζεται να πω περισσότερα. Παλαιστές της Θεσσαλονίκης πήγαν στην Κωνσταντινούπολη με Ι.Χ.». Έπειτα συνέχισε ο Βαγγέλης Γραμμένος λέγοντας: «Τα σωματεία συμμερίζονται τις προσπάθειές μας, αλλά θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα. Το χαράτσι πέφτει το ένα μετά το άλλο στις πλάτες του κόσμου. Με πόνο ψυχής κάνω την πρόταση να αρχίσει η Α1. Ακόμη και αν υπάρξει η συνάντηση με τον Μπιτσαξή δε βλέπω να ευοδωθεί η προσπάθειά μας».

Θεοδουλίδης: «Λεφτά δε θα πάρουμε γι’ αυτό να αρχίσουν τα πρωταθλήματα». Σιδηρόπουλος: «Να συνεχίσουμε την απεργία. Να κάνουμε κοινωνούς τα σωματεία στην προσπάθειά μας να κάνουμε συγκεντρώσεις σωματείων και να συνεργαστούμε με όλες τις ομοσπονδίες για το θέμα. Αν σταματήσουμε είναι σαν να ρίξαμε μια τουφεκιά στον αέρα. Να μην παίξουμε ούτε την άλλη εβδομάδα που θα άρχιζε η β’ και η Γ’. Την άνοιξη δε θα μπορούν να παίξουν πολλά σωματεία, καθώς θα υπάρχει οικονομικός στραγγαλισμός».

Ψωμιάδης: «Να συνεχιστεί η απεργία. Κάποτε κάποιοι θα πρέπει να αντιδράσουν. Λέτε κάνουν παράπονα οι ομάδες ότι πληρώνουν τους ποδοσφαιριστές. Να σταματήσουν να πληρώνουν ποδοσφαιριστές. Να ενδώσουμε τόσο γρήγορα και τόσο απλά; Δεν είναι μόνο οι πανελλήνιοι αγώνες, τα σχολικά πρωταθλήματα, η κατάργηση των αθλητικών σχολείων. Η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη».

Σπανδωνίδης: «Να συνεχίσουμε την απεργία. Αυτό που θα πρέπει όμως να πω ότι μας βλέπουν ως μία Ένωση από τις 53». Παντέρης: «Να συνεχίσουμε αλλά ως πότε;». Στεφανίδης: «Να συνεχίσουμε τουλάχιστον μέχρι να μας απαντήσουν υπεύθυνα». Δημητριάδης: «Να ξεκινήσουμε και με οποιαδήποτε ευκαιρία να αντιστεκόμαστε. Ποιον τιμωρούμε εντέλει»; Χασάν: «Να αρχίσει το πρωτάθλημα». Καδόγλου: «Έχω δεχτεί πάνω από πενήντα τηλέφωνα και όλοι θέλουν να παίξουν μπάλα». Ιγνατιάδης: «Να ξεκινήσουμε. Πέρσι ή πρόπερσι πήραμε λεφτά;». Κολασίδης: «Να έχουμε απάντηση από τις ομάδες τι θέλουν». Εν τέλει αποφασίστηκε να αρχίσει αυτό το Σαββατοκύριακο 17/18 Σεπτεμβρίου η Α1.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου