Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν ξεκινά η Α1




Εν τέλει, ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει η Α1 ελέω των επιχορηγήσεων. Η απόφαση πάρθηκε στο Δ.Σ. της Ένωσης στην χθεσινή συνεδρίαση. αναλυτικά όσα ειπώθηκαν :

Βαγγέλης Γραμμένος: Ό ,τι πιο αγνό υπάρχει στην ελληνική κοινωνία είναι ο αθλητισμός. Προσπάθησα πάρα πολλές φορές να συναντήσω τον Γ.Γ.Α. αλλά δεν τα κατάφερα. Το περιβάλλον του Μπιτσαξή μιλάει για περικοπές 58 εκατομμυρίων ευρώ που βάζει ταφόπλακα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αυτό είναι έγκλημα. Το περιβάλλον του λέει ότι έχει εγκρίνει τα χρήματα αλλά αυτήν την ώρα η ΓΓΑ είναι ασυνεπής, ανακόλουθη και δίνει μία κλοτσιά στο ποδόσφαιρο. Στο άμεσο μέλλον δεν βλέπω ότι θα ανταποκριθεί η πολιτεία στην υποχρέωση της για αυτό προτείνω να αρχίσουν τα παιχνίδια με δεκάλεπτη καθυστέρηση. Να γίνει όμως μία ημερίδα για το πού πάει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και κάθε φορά να υπάρχει μια διαφορετική μορφή αντίδρασης’’.

Ψωμιάδης:  ‘’ Να μην ξεκινήσουμε τα Πρωταθλήματα, γιατί αν τα ξεκινήσουμε, θα χάσουμε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να συναντήσω τον Μπιτσαξή και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια’’.

Σιδηρόπουλος: ’’ Προτείνω όταν είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν τα Πρωταθλήματα Β’ και Γ’ να μην αρχίσει κανένα πρωτάθλημα και να  γίνει μια εκδήλωση διαμαρτυρίας σε ένα γήπεδο. Να μην παίξουμε επ’ αόριστον’’.

Λεβέντης: ‘’ Προτείνω να γίνει μια συγκέντρωση σωματείων και των παιδικών τμημάτων αντί για αγώνες’’.

Μητρούλης:  ’’ Είναι παρακινδυνευμένο να συνεχίσουμε, γιατί δεν θα υπάρξει φως’’.

Καδόγλου:  ‘’ Για μένα είναι ουσιαστικό που δεν ξεκίνησαν τα Πρωταθλήματα , να υπάρξει μια καινούργια ανακοίνωση και να συνδυάζει και μια διαμαρτυρία με την τοποθέτηση της Ε.Π.Ο. στα δρώμενα ρου ελληνικού ποδοσφαίρου, και τον Ηρακλή, τις επιχορηγήσεις και την υποβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου’’.

Ψωμιάδης:’’ Να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Το Σάββατο θα έχω συνάντηση με όλους τους περιφερειάρχες, με τον πρωθυπουργό και θα αναφερθώ και σε αυτό το θέμα’’.

Γραμμένος: ’’ Δεν έχω αντίρρηση. Θα προσπαθήσω και εγώ να έρθω σε επαφή με τον Μπιτσαξή’’
Αναβολή επ’ αόριστον πρότειναν οι Στεφανίδης και Παγώνης. ‘’ Συμφωνώ με τον Ψωμιάδη’’ είπε ο 
Γιάννης Κολασίδης και συνέχισε: ‘’ Πολλές ομάδες αδυνατούσαν ακόμη να δηλώσουν συμμετοχή’’. Τελικά αποφασίστηκε να μην αρχίσει αυτήν την εβδομάδα η Α1 ενώ αντίθετα κανονικά θα διεξαχθεί το κύπελλο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου