Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Παρελθόν από το Φάληρο ο Μιχάλης Ανδρεάδης


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του era-goal παρελθόν από το πάγκο της ομάδας αποτελεί ο Μιχάλης Ανδρεάδης μετά από 7,5 χρονιά στην ομάδα. Η απόφαση πάρθηκε μετά το τέλος του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Φοίνικα Καλαμαριάς ο προπονητής ήταν φανερά εκνευρισμένος και μιλούσε με έντονο ύφος με τους συνεργάτες του.


Στην σημερινή προπόνηση, κατά την διάρκεια της καθορισμένης συζήτησης όσο αναφορά το παιχνίδι του Σ\Κ, ο τέως προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε στους παίκτες την απόφαση του να φύγει από την ομάδα και παρουσίασε τον νέο προπονητή Κώστα Κορμαρή. Το αξιοσημείωτο είναι πως στα αποδυτήρια της ομάδας εμφανίστηκαν μαζί και οι δύο προπονητές. Η ανακοίνωση της παραίτησης του κ. Ανδρεάδη έγινε εν μέσω ψυχολογικά φορτισμένου κλίματος κι από τις δύο πλευρές, δηλαδή των παικτών της ομάδας και του προπονητή. Ο προπονητής είπε στους παίκτες πως θα παρακολουθεί τα παιχνίδια από τις κερκίδες και θα είναι δίπλα τους, σε ότι τον χρειαστούν.

Κώστας Κορμαρής

Ο νυν προπονητής της ομάδας Κώστας Κορμαρής «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Ατρόμητο Αθηνών. Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε την περσινή αγωνιστική περίοδο, καθώς ήταν προπονητής στην ομάδα της Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου