Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Νίκη για τη Δόξα Αγίου Παύλου


Παιχνίδι για κάθε αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί το Δόξα Αγίου Παύλου-ΑΣ Νεάπολης. Μόλις στο 4’ ο Πολυζωνίδης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής δε σφυρίζει!! Στο 7’ σουτ μέσα από την περιοχή αποκρούει με τα πόδια ο Καρσίκης.

Αντεπίθεση της Νεάπολης ο Πολυζωνίδης κάνει διαγώνια πάσα και ο Μαρουφίδης σουτάρει για να αποκρούσει ενστικτωδώς ο Γκιοτλής σε κόρνερ. Στο 20’ και στο 30’ ο Γκιοτλής λέει όχι σε σουτ του Τσιγγερλιώτη. Η Νεάπολη επιτίθεται οργανωμένα για να ανοίξει το σκορ αλλά η τελική προσπάθεια είναι ατυχής και στο 42’ σουτ του Πολυζωνίδη αποκρούει σε κόρνερ ο Γκιοτλής. Στο 50΄κλασική ευκαιρία με τον Πολυζωνίδη δίνει την ευκαιρία στον Γκιοτλή να μπλοκάρει, και στη κόντρα επίθεση ο Καρσίκης πέφτει στα πόδια του Βουλιώτη και μπλοκάρει την μπάλα παρά το φάουλ που του έχει γίνει.

Το παιγνίδι έχει ανάψει για τα καλά, μπροστινή μπαλιά στον άξονα προ του Μαρουφίδη μπλοκάρει ο Γκιοτλής. Είμαστε στο 70’ και ο Καρσίκης κάνει την απόκρουση του αγώνα σε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή!!Το σκορ ανοίγει στο 80΄μετα από σέντρα και κοντινή κεφαλιά του Βουλιώτη. Αποβάλλεται ο προπονητής της Νεάπολης για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.

Χωρίς καθαρό μυαλό οι παίκτες της Νεάπολης προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Για ακόμη ένα παιχνίδι οι αλλαγές δεν βοήθησαν την ομάδα της Νεάπολης και μερικοί ποδοσφαιριστές πρέπει να σοβαρευτούν στη συνέχεια. Διακριθέντες από την Δόξα οι Γκιοτλής, Καρκαντζιάς, Κοτροτσός, Βουλιώτης ενώ από την Νεάπολη οι Τσιγγερλιωώης, Ασλανίδης, Καρσίκης χωρίς να αμφισβητήσουμε την προσπάθεια των υπολοίπων.


ΔΟΞΑ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ (Καραμπάς Α): Γκιοτλής, Τσανακτσίδης, Κώστας, Πλακίδας, Καρκαντζιάς, Λαζαρίδης, Κοτρότσος, Διαμαντίδης (67' Σιδηρόπουλος), Καψάλης (58' Καρακαλίδης), Δημητριάδης Ε., Βουλιώτης (87' Ζηνωνίδης).

ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Τσαρσιταλίδης Κ): Καρσίκης, Φυτόπουλος, Βοζίκογλου, Παπαδόπουλος (63' Αβραμίδης), Ασλανίδης, Παναγιωτάτος, Δισομιτζόγλου, Μαρουφίδης, Πολυζωνίδης Α. (46' Τριανταφυλλίδης), Τσιγγερλιώτης, Πολυζωνίδης Π. (76' Ορφανίδης).




Αρθρογράφος: Ιάκωβος Φλωρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου