Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Νέα ήττα και προβληματισμός....



Πηγή: http://vrasidasvrasnon.gr

Την ήττα γνώρισε ο Βρασίδας Βρασνών στο γήπεδο της Ανοιξιάς από την τοπική ομάδα, με σκορ 3-1, υποχωρώντας έτσι σημαντικά στην βαθμολογία. Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, η οποία καλείται πλέον να βρεί τρόπους να αντιδράσει, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά διαφοροποιημένη σε πρόσωπα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού οι πολλές απουσίες, λόγω καρτών, τραυματισμών και λοιπών υποχρεώσεων, μας άφησαν χωρίς πολλές λύσεις σε όλες σχεδόν τις θέσεις του γηπέδου. Παρά τις απουσίες η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί στο 15' του αγώνα, με γκολ του Κώστα Καδούδη, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία μας στο παιχνίδι. Η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου γκολ, είτε λόγω αδυναμίας στην τελική τους προσπάθεια, είτε χάρη στις κρίσιμες επεμβάσεις του τερματοφύλακα μας Θάνου Θεοδωρούδη. Δυστυχώς όμως η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το πολύτιμο υπέρ της 0-1 αφού στην τελευταία φάση του πρώτου σαρανταπενταλέπτου δέχτηκε την ισοφάριση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα της Ανοιξιάς να πιέζει και πάλι, αλλά με τους δικούς μας ποδοσφαιριστές να καλύπτουν καλύτερα τους χώρους, παγώνοντας έτσι τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 65' του αγώνα έγινε η φάση που έκρινε εν πολλοίς και το αποτέλεσμα του αγώνα. Σε διεκδίκηση της μπάλας στο χώρου του κόρνερ μεταξύ του αμυντικού της ομάδας μας Κώστα Λαφαζάνη και του αντίπαλου επιθετικού, οι δυο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο χόρτο με την μπάλα να χτυπάει ακούσια στο χέρι του δικού μας και να καταλήγει κόρνερ. Ο διαιτητής θεώρησε ότι έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας, η οποία ήταν και η δεύτερη, γεγονός που άφησε την ομάδα μας με αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο του παιχνιδιου αλλά και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι! Προς τιμή του ο διαιτητής της αναμέτρησης μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε ότι έκρινε λάθος την φάση, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει για την ομάδα μας. Στην συνέχεια η ομάδα μας δέχτηκε αφόρητη πίεση, με την ομάδα της Ανοιξιάς να πετυχαίνει δύο γκολ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και να χάνει κλασικές ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα.

Η ομάδα σήμερα έκανε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση και δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από τις απουσίες. Η αγωνιστική προσπάθεια αλλά και η αντιμετώπιση του αγώνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε και πρέπει όλοι στο αγωνιστικό τμήμα να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να αντιστραφεί το κλίμα και η εικόνα της ομάδας. Ακολουθεί νέα διακοπή πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο, λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου, στην οποία η ομάδα πρέπει να δουλέψει τις αδυναμίες της, γιατί στην συνέχεια μας περιμένει άλλος ένας δύσκολος εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την πρωτοπόρο Θύελλα Περιστερώνα.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Ανοιξιάς για την φιλοξενία της και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Να υπενθυμίσουμε ότι η επόμενη προπόνηση της ομάδας έχει οριστεί για την Τρίτη στις 19:00 στο γήπεδο των Νέων Βρασνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου