Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Κυμίνων;



Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Κυμίνων, Θεόδωρο Κατσιανό, έτοιμοι να αποχωρήσουν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος είναι οι άνθρωπο και το τεχνικό επιτελείο της ομάδος μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αγιονερίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και εξέφρασαν τα παράπονα τους στους τρεις άρχοντες του αγώνα. Ένας εκ των οπαδών του Ολυμπιακού έσπασε με μία γροθιά ένα τζάμι και τα θραύσματα τραυμάτισαν έναν από τους διαιτητές.

Ο πρόεδρος των γηπεδούχων φανερά ενοχλημένος, συγκάλεσε εχθές Δ.Σ. Δευτέρα (23\4) και δήλωσε τα εξής στους παρευρισκόμενους:

«Υπάρχει τόση αηδία στο ποδόσφαιρο, όση και στην ελληνική κοινωνία. Δεν ξέρουμε από πού ν’ αρχίσουμε και να τελειώσουμε. Υπάρχει προβληματισμός και σκέψεις να αποσύρουμε την ομάδα. Θεωρούμε ότι η πιο σωστή λύση είναι αυτή, διότι είμαστε ανίκανοι να διορθώσουμε όσα συμβαίνουν στον χώρο. Τουλάχιστον να αποχωρήσουμε με το κεφάλι ψηλά και να γλιτώσουμε και κάποια χρήματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου